Статии

Любов Бабалеева - персонален и онлайн фитнес треньор
0

Любов Бабалеева - персонален и онлайн фитнес треньор

Щастлива съм, че успявам да съчетая съвсем успешно майчинството, кариерата, домакинството, спорта, това да изглеждам перфектно и да мотивирам хората около мен да ми подражават.

Аз съм Любов Бабалеева-Цекова и съм персонален и онлайн фитнес инструктор от 6 години. Още при първото ми влизане в залата  се влюбих в този спорт - беше любов от пръв поглед. Веднага реших, че именно това ще е моето призвание и започнах да се развивам в тази сфера. От тогава до днес тренирам без прекъсване, като единствената пауза от тренировки беше 2 седмици преди раждането на детенцето  ми и 1 месец след това. Не спрях да тренирам дори докато  бях бременна, което окуражи и други бременни жени да следват примера ми.

 

4fitness.bg

 

В началото мой треньор беше настоящият ми съпруг, но бързо набрах по-голяма популярност от него и днес голяма част от жените предпочитат и се доверяват именно на мен за тренировките и хранителните си планове.

Аз съм човек, който  е имал лоши хранителни навици и ниска физическа активност в началните години от  развитието си, но осъзнах, че това само може да  навреди на здравето и фигурата ми и  постепенно промених начина си на живот .Тялото ми  мина пътя на пълна трансформация. Малко по малко  си изградих здравословни хранителни навици и победих най-после във вечната битка с излишните килограми. Спорта промени начина ми на мислене и изгради  характера ми. Вече съм минала по пътя, по който предстои на някои от вас да поемат сега. 

 

 

По настоящем  имам собствена фитнес зала, в която  съм персонален треньор и ежедневно работя с десетки жени. За мен фитнеса не е просто спорт, а начин на живот. Смятам се за щастливка, защото  превърнах хобито си в професия. Обичам работата си и съветвам всички вас: ”Правете това, което обичате и няма да имате нито един работен ден”. Просто трябва да откриете това, което ви прави истински щастливи и удовлетворени. Спорта е важен освен за визията и за здравето.”Здрав дух в здраво тяло”.

Относно тренировките, аз съм  почитателка на разнообразието и често експериментирам със себе си, за да открия най-лесния вариант за изгаряне на максимално повече подкожните мазнини за оптимално време. Основната ми задача при моите тренировки и при тренировките ми с клиенти е да се преборим с излишните килограми и с целулита, да постигнем едно добре оформено и тонизирано тяло и в крайна сметка да се чувстваме перфектно в кожата си. Според мен най-женственото и най-секси тяло е тренираното тяло. 

 

 

От личен опит знам, че ние жените бързо губим интерес към всичко. Това ме предизвиква да правя и невъзможното, за да възбудя интереса и мотивацията ви максимално дълго време. А след първите постигнати резултати няма да се нуждаете от допълнителна мотивация и сами ще изгаряте от желание за тренировки и достигане на нови цели. В мое лице ще получите загриженост, съвет, подкрепа, търпение и позитивизъм, което не означава, че когато трябва, няма да бъда строга, изискваща и критична. За мен това не е само работа, в нея влагам сърце и душа. Тренирайте с „Любов”-в пряк и преносен смисъл!

Услуги


Хранителен режим

Специално разработен Хранителен режим за вас:

 1. Съобразен с начина Ви на живот
 2. Съобразен със заболявания ако имате такива
 3. Съобразен с предпочитаните от вас храни
 4. С препоръка за оптимален прием на хранителни добавки към режима
 5. Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни
 6. Цена 70лв 

 


За повече информация, пишете ни на мейл info@4fitness.bg


Тренировъчен план

Специално разработен Тренировъчен план за вас:

 1. Тренировъчен план, съобразен с моментната форма на клиента и свободното време, с което разполага.
 2. Различни тренировъчни методики
 3. Описание на броя повторения, серии за изпълнение и почивката между тях 
 4. С подробно описание и видео клипове към упражненията в програмата ако има нужда
 5. Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни
 6. Цена 70лв 

 


За повече информация, пишете ни на мейл info@4fitness.bgКомплексна програма

Специално разработена Комплексна програма, включваща хранителентренировъчен и суплементарен план:

 1. Съобразена с вашите цели и срок за изпълнение 
 2. Съобразена с вашите предпочитания за избор на храни 
 3. Съобразена с моментната форма на клиента и свободното време, с което разполага
 4. Съобразена със заболявания, ако има такива 
 5. Съобразена с мускулните групи, на които трябва повече да наблягаме, ако има такава
 6. С препоръка за оптимален прием на хранителни добавки към режима
 7. Следене на резултатите по време на диетата и тренировъчния план и корекция на нещата, ако се налага в рамките на 30 дни
 8. Цена 120лв 

 

За повече информация, пишете ни на мейл info@4fitness.bg


Супер Абонамент включва хранителентренировъчен и суплементарен план:

 1. Съобразен с начина Ви на живот
 2. Създаден за вашите цели и възможности
 3. В съответствие с вашето тренировъчно ниво
 4. Съобразен със заболявания ако имате такива
 5. Съобразен с предпочитаните от вас храни
 6. С препоръка за оптимален прием на хранителни добавки към режима
 7. Съобразен с мускулните групи, на които трябва повече да наблягаме, ако има такава
 8. Следене на резултатите по време на диетата и тренировъчния план и корекция на нещата, ако се налага в рамките на 90 дни
 9. Цена 300лв 

 


За повече информация, пишете ни на мейл info@4fitness.bg

 • Хранителен режим

  Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

 • Комплексна програма

  Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

 • Тренировъчна програма

  Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

 • Супер Абонамент

  Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.