Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
10 седмична тренировъчна програма за мускулна маса

Тази тренировъчна програма е предназначена за увеличаване на мускулната маса, доколкото е възможно в 10 седмици. Всяка мускулна група се тренира веднъж седмично, използвайки предимно тежки комбинирани упражнения. Тренировъчният сплит е четири дневен като почивате в сряда, събота и неделя. За да извлечете максимума от тази програма трябва да се храните обилно. Трябва да имате най-малко 5 основни хранения на ден.

Маса и релеф за амбициозни хора

Покачването на мускулна маса се нарича анаболизъм. А "изгарянето" на мазнини е точно обратното - катаболизъм. Тези две състояния са напълно различни.

Свръх-напомпваща тренировка за ръце - трицепс и бицепс

Този вид тренировъчна програма набляга на интензивността. Почивките между сериите да са по малки, тъй като не тренираме крака или някоя друга голяма мускулна група.

Тренировка за маса и релеф за пет дни в седмицата

Тази пет дневна тренировъчна програма е предназначена да запазим мускулната маса и същевременно да изчистим излишните мазнини. Тя представлява смесица от тренировка с тежести и кардио дейност.

Голям лош гръб

Много хора във фитнеса казват,че не им върви гърба. Било то заради това, че не са подбрали правилните упражнения, било то заради факта, че не го тренирам достатъчно. Сега ще ви покажа една тренировка за гръб, за тези които искат да имат голям, масивен гръб. Тази тренировка е разделена на две части. Първата част акцентира върху плътността на гърба, а втората върху неговата ширина. Примерно понеделник правите за плътност, а в петък за ширина.