За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Изградете и оформете перфектното дупе

Изграждането и оформянето на задните части изискват внимание! Разгледайте физиологията на глутеуса и упражненията, с които може да го натоварите, за да си помогнете в развитието му.

Девет стъпки за изграждане на красиви женски мускули

Ако до сега сте търсили информация как да изградите и оформите красиви женски мускули, вашето търсене приключи. В тази статия ще видите девет стъпки как може да оформите невероятно изглеждащи и оформени женски мускули.

Изграждане на мускулна маса при жените

Голяма част от хората искат да отслабнат, особено жените. Има много информация как да свалите излишните килограми, но какво става ако искате точно обратното.

Колко протеин трябва да ядат жените

В тази статия ще научите какви са предимствата да си набавяме адекватни количества протеин, колко различни източници на протеин има, какво количество трябва да приемаме и ...

Можем ли да отслабнем само с кардио

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.