За дамите

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за бицепс

Някои хора правят по 3 упражнения за бицепс, и това им е достатъчно. Други пък правят по шест за да се напомпят на мах. Има много разнообразни упражнения за бицепс. Вие трябва да подберете най-подходящите за вас, с който ще постигнете добри резултати.

Как да се преборим с любовните дръжки?

Необходим е цялостен подход при борбата с мазнините около корема и кръста. Трябва да наблегнете на тренировките, храната и цялостното физическо състояние.

Важни витамини за жената

Грижата за тялото, здравия и свеж външен вид са от особена важност за жените. Хранителните режими и спортуването помагат на жените да постигнат перфектен външен вид, а витамините и минералите да поддържат тялото си здраво и в кондиция в напрегнатото ежедневие.

Топ 10 причини да практикувате Йога

Йогата възниква преди 10 000 години и се практикува от милиони хора по света, и до ден днешен. Тя не само успокоява под формата на упражнения, но има и много други ползи за вашето здраве. Ето и топ 10 на ползите от практикуването на Йога.

Как да отслабна след бременност?

Като нова майка, вашият първи приоритет е вашето бебе. Въпреки това трябва да се грижите и за себе си. Ето седем съвета, които ще ви помогнат да станете по-слаба и по-здрави мама.