Спаначно смути

Спаначно смути

Сигурно си мислите, че това е полезен, но много безвкусен шейк. Но това не е така, спаначният шейк не само е много полезен, но и много вкусен. Зелените шейкове са много витаминозни и антиоксидантни. Много са лесни за приготвяне и можете да си набавяте всичко необходимо за вашето здраве през целия ден.

 

Съставки за две дози:

  • 2 чаши спанак;
  • 1 чаша неподсладено бадемово мляко;
  • 2 банана;
  • 1 с.л. ленено семе;
  • 1 доза протеин с вкус на ванилия;

 

Начин на приготвяне:

Пасирайте спанака и бадемовото мляко в блендер, докато стане гладка смес. След което добавете банана, лененото семе и протеина.

 

Хранителна информация:

  • Калории: 183
  • Протеин: 12 грам
  • Въглехидратите: 30 грама
  • Мазнини: 3,7 грама

 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

  • Хранителен режим

    Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

  • Комплексна програма

    Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

  • Тренировъчна програма

    Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

  • Супер Абонамент

    Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.