Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за трицепс на Рони Колман

Примерна тренировка за трицепс на Рони Колман. Тренировката се състои от три упражнения всяко, от който се изпълнява по 3 серии по 8-12 повторения.

Значението на стречинга във фитнеса и за здравето

Стречингът е много важна част от всяка една фитнес тренировка. Стотици изследвания са доказали ползите му за здравето. Този тип упражнения увеличават гъвкавостта, подобряват както спортните постижения така и стойката на човека.

Тренировка за ръце с кабели

Високо интензивна тренировка за бицепс и трицепс. Изпълнението на упражненията е изолирано, което не ви позволява да си мърдате много ръцете. Не може да си помагате с тялото, а работите само с трицепса и бицепса. Изпълнете първо упражненията за трицепс, след това за бицепс. Не тренирайте до отказ. Спрете тогава, когато усещате, че няма да можете да направите още едно повторение.

DC Тренировка - Част 1

DC тренировката е коренно различна от това, което сте правили до сега във фитнеса. Тя набляга на големите тежести и малкото повторения. Освен това се правят и малко серии за дадена мускулна група. Искам да отбележа, че този вид тренировка не е за начинаещи. Главната цел на тренировката е качване на маса и сила за кратък период от време. Трябва да имате доста тренировъчен стаж зад гърба си.

DC Тренировка - Част 2

DC тренировката се изпълнява с удължени серии. Тренирате с една и съща тежест. Правите примерно 8 повторения, почивате 10-15 секунди, правите 3 повторения, пак почивате 10-15 секунди и след това правите едно повторение. По този начин стимулирате мускулния растеж и увеличавате силата.