Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тренировка за гърди акцентираща върху всичките части на мускула

За да изградите по-големи гърди чрез насочване на всичките си усилия към дадена специфична област , трябва да акцентирате върху петте зони на гръдните мускули. А именно: горна, долна, средна, вътрешна и външна части

Ефикасна тренировка за мускулна маса

За да расте мускула се нуждаете от много добро възстановяване, добро хранене и много добра почивка. Трябва да обърнете внимание на приема на протеин и въглехидрати. За хора, които се занимават активно със спорт се препоръчва да се приема 2,2 грама протеин за 1 кг активно телесно тегло.

Петдневна тренировка за отслабване за мъже

Тази програма е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. В тази статия сме написали тренировъчния план, хранителния режим и кои са ви необходимите добавки.

Тридневен сплит за покачване на мускулна маса (за напреднали)

Тридневна тренировъчна програма за покачване на мускулна маса за напреднали. Тренировъчният сплит разделя мускулните групи в три отделни дни. Първият ден се тренира гърди и трицепс, вторият гръб и бицепс и третият рамо и крака.

Голям лош гръб

Много хора във фитнеса казват,че не им върви гърба. Било то заради това, че не са подбрали правилните упражнения, било то заради факта, че не го тренирам достатъчно. Сега ще ви покажа една тренировка за гръб, за тези които искат да имат голям, масивен гръб. Тази тренировка е разделена на две части. Първата част акцентира върху плътността на гърба, а втората върху неговата ширина. Примерно понеделник правите за плътност, а в петък за ширина.