Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Тридневен сплит за покачване на мускулна маса (за начинаещи)

Този вид тренировъчна програма е предназначена за мъже с по-малко от една година стаж във фитнеса. Подборът на упражненията е комплексен, без да акцентираме върху определени мускулни групи. Ако не знаете как се изпълнява някое от упражненията, кликнете на него и ще получите допълнителна информация.

 Трансформирай корема си с тези 8 важни съвета

В тази статия ще обсъдим осем важни съвета, които ще ви помогнат за изграждането на перфектната преса и средната част на тялото, и трансформирането на тялото ви изцяло, по такъв начин, че да сте горд като се покажете на плажа.

Четири упражнения за масивен трицепс

Тренировка за трицепс изградена от четири упражнение. Всяко от които се изпълнява от 4 до 6 серии с 8 до 15 повторение.

 Лицеви опори. Подобри постиженията си само за 30 дни

Все би искал да прави по 100 лицеви опори на един път, може би и вие. Голяма част от хората не могат да направят дори и 50 лицеви. В тази статия ще ви напишеш как може да си подобрите постиженията двойно само за един месец.

Петдневна тренировъчна програма с приоритет на гърба и гърдите

Тази петдневна тренировъчна програма за мускулна маса с приоритет на гърба и гърдите е предназначена за мъже с доста години системни тренировки. Програмата е тежка и изисква добра техника на изпълнение, добро хранене и отлично възстановяване. Целта е да се натрупа повече мускулна маса в областта на гърба и гърдите.