Упражнения

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Раменни преси (Shoulder Presses)

Раменните преси са едно от най-добрите упражнения за изграждане на мускулна маса на раменете, позволяващо използването на големи тежести. Упражнението може да се изпълнява от стоеж или от седеш. Желателно е да присъства във всяка една ваша тренировка за рамене.Препоръчвам ви да го изпълнявате в началото на вашата тренировка. При изпълнението на това упражнение се нуждаете от партньор, който да ви подава щангата и да ви пази.

Гребане с щанга (Barbell Row)

Гребането с щанга e едно от основните упражнения за покачване на мускулна маса в областта на гърба. Упражнението се състои в повдигане на щанга към корема от наклон на тялото напред. Разстоянието между стапалата е такова, че да Ви създава чувство за стабилна опора по време на движението

Повдигане на краката от вис (Hanging knee raise)

Повдигане на краката е едно от най-добрите упражнения за долната част на коремните мускули.Може да се прави както от начинаещи така и от напреднали.Желателно е да присъства във всяка една ваша тренировка за корем.

Бедрено разгъване (Leg Extensions)

Бедрено разгъване е много добро упражнение за покачване на мускулната маса и оформяне на четириглавия бедрен мускул. Упражнението се прави на машина, което допринася за много правилно(изолирано) изпълнение.

Бицепсово сгъване с щанга от стоеж (Barbell Curl)

Сгъването на ръцете с щанга се смята за едно от най-ефективните упражнения за изграждане на масата на бицепсите. То представлява сгъване на ръцете в лактите, като другите стави остават неподвижни. Старайте се по време на изпълнението лактите да стоят близо до тялото и да не се раздалечават.