Хранене

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Въглехидрати - основна информация

Въглехидратите съставляват основната част от диетата ви. Те осигуряват енергия за функционирането на органите в тялото и за нормалното протичане на жизнените процеси. Въглехидратите са основен източник на енергия за организма.

Палачинки от овес и банан

Тези палачинки са не само много вкусни но и здравословни. С това наше предложение, вие можете да разнообразите закуската си и да поглезите половинката си.

Четири храни богати на мазнини, от които бодибилдърите се нуждаят

Здравословни мазнини: студено пресован зехтин, ленено масло, и ядки, семена, авокадо и кокосови орехи. Също така мазните риби като пъстърва, сьомга и скумрия. Здравословните мазнини са жизненоважни, тъй като тялото не може да си ги произведе. В тази статия ще разгледаме някой от тях, а именно: сьомгата, червените меса, яйцата и ядките.

Основни бодибилдинг храни

Списък с някои от основните бодибилдинг храни. Хранителна информация на продуктите в 100 грама. Съдържание на протеин, въглехидрати и калории.

Топ 10 храни за изгаряне на мазнини

Четири категории храни за изгаряне на мазнините. Тези категории са: белтъци, въглехидрати, зеленчуци и плодове. Като всяка от категориите е представена от 10 топ продукта за изгаряне на мазнини.