Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Хранителни добавки за  мускулна маса

Хранителни добавки за изграждане на мускулна маса: Протеинът е най-важният хранителен елемент за растежа на мускулите; Креатинът увеличава на силата, което води до повишаване на мускулната маса и издръжливост...

Глутамин. Най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло

Глутаминът е най-често срещаната аминокиселина в човешкото тяло и като такава, рядко е достатъчна.Той се синтезира от различни органи на организма - волевите мускули, черния дроб и др. Глутаминът представлява повече от 60% от свободния аминокиселинен запас в скелетната мускулатура и повече от 20% от тоталните циркулиращи аминокиселини.

Пред-тренировъчни напомпващи продукти

Добрите пред-тренировъчни напомпващи продукти съдържат съставки, които дават на потребителите повече енергия, повече мощност, по-добро напомпване, подобряват концентрацията, увеличават желанието за тренировка и насърчават растежа на мускулите. А именно: кофеин, аргинин, цитрулин, агматин, бета-аланин, креатин и др.

Цитрулин малат (Citrulline malate)

Цитрулин малат повишава производството на азотен оксид, премахва млечната киселина, увеличава производството на аденозин трифосфат, увеличава енергията и подобрява производителността.

Антиоксиданти

Антиоксидантите защитават организма срещу щети, причинени от свободните радикали (нестабилни молекули, които могат да увредят здравите клетки и тъкани). Всеки път, който дишаме поглъщането на кислород причинява образуване на свободни радикали.