Хранителни добавки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Есенциални (незаменими) мастни киселини за здраве и производителност

Есенциалните мастни киселини (EFAs) играят важна роля в изграждане на мускулите и загуба на мазнини. Тази статия ще ви даде информация какво са есенциалните мастни киселини, как да ги получите чрез диетата и хранителните добавки, и какви са препоръчителните дневни дози за оптимални резултати.

Креатин Хидрохлорид (HCL)

Креатин HCL е най-разтворимата форма на креатин на пазара. В резултат на това, креатин HCL се абсорбира много по-лесно от креатин монохидрат. Това означава, че креатин HCL по същество е супер концентрирана форма на креатин.

Как да си направим перфектния Фет Бърнър

Как да си направим перфектният fat burner като комбинираме продукти от петте категории хранителни добавки за отслабване. Категориите хранителни добавки са: освобождаващи мазнини, изгарящи мазнини, пренасящи мазнини, спиращи складирането на мазнини и активатори на гени.

 Петте основни хранителни добавки

Основни добавки означава добавки, които трябва да се използва ежедневно от всеки трениращ. В тази статия ще разгледаме накратко петте основни хранителни добавки

Хранителни добавки съдържащи въглехидрати за мускулна маса и...

В тази статия ще обърнем внимание на това какво са хранителните добавки на съдържащи въглехидрати и как те могат да ви помогнат