Active Gym

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 24 (2 Страници)

Високотехнологичната компания Active Gym започва своята дейност през 2015 г., със задачата да подобри технологиите на фитнес уредите за дома и офиса.

В наши дни, фитнесът се превръща в най-популярния спорт, практикуван от хората, а тенденцията към поддържане на здравословен начин на живот нараства. Според статистиката в България, когато хората избират фитнес зала, основен критерий е близостта до дома им. Поради заетото ежедневие, те все повече търсят начини да тренират у дома или в офиса, за да спестят време и да не прекъсват графика си за тренировки.

Уредите и аксесоарите на Active Gym са създадени с дизайнерска визия и са достъпни на разумна цена, позволявайки създаването на пълнофункционален фитнес кът в дома или офиса. Такъв кът позволява на потребителите да постигнат разнообразна и пълноценна тренировка, като същевременно спестяват време и пари, които биха изразходвали за посещение на скъпи фитнес зали.

Към края на 2019 г., над 500 професионални фитнес и спортни клуба, над 200 хотелски фитнеса и хиляди домакинства са оборудвани с уреди от Active Gym.

Active Gym гарантира високо надеждни технологии на разумен бюджет, като заменя необходимостта от посещение на професионални фитнес зали.

Технологичните уреди на Active Gym се фокусират върху високото качество във всичко, което правят. Всеки проект е центриран около потребителя - човека, който ще тренира у дома или във фитнес зали. Формите са разработени със запазване на анатомичните особености, а дизайнът осигурява естественост на движенията в различни условия. Това е уникалната линия, която представлява Active Gym, като предоставя индивидуални решения за профилактика и поддръжка на здравето, подпомагайки потребителите на всяко ниво от комплексна система от уреди.

Active Gym уредите са най-добрият спътник за достигане на върховата форма, независимо от поставените цели - било то увеличаване на мускулната маса, функционален тренинг или идеална кардио тренировка. Марката предоставя оборудване за всеки фитнес център и за лично използване в дома, като уредите са създадени от опитни специалисти, които внимават за индивидуалните нужди на всеки потребител.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон