Applied Nutrition

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 54 (3 Страници)

Applied Nutrition е най-бързо развиващата се марка за спортни и хранителни добавки в Обединеното Кралство.

Те създават премиум хранителни добавки за професионални атлети, фитнес ентусиасти, любители на активен начин на живот и хора, които искат да подпомогнат хранителния си режим с най-висококачествени добавки за здраве, благосъстояние и красота.

Техните продукти са налични в над 60 държави по света, и подкрепят професионални атлети в различни дисциплини - от футболисти във Висшата лига до UFC. Applied Nutrition е станала глобално призната марка, на която хората вярват, защото знаят какво им е необходимо като хранителна добавка.

Техните продукти се проектират, формулират, смесват и опаковат в техния съвременен център в Обединеното кралство, ръководен от екип от опитни спортни нутриционисти. Продуктите на марката не съдържат забранени вещества от Световната агенция по борба с допинга (WADA), предоставяйки на клиентите пълна увереност, че използват добавки от производител, който използва тествани, одобрени и качествени съставки.

Качеството във всяко отношение на производствения процес е гарантирано благодарение на най-високия стандарт, присъден чрез акредитации от LGC Sport Science Informed-Sports и Informed Manufacturer.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон