Allmax nutrition D-Aspartic Acid 100 грама  на супер цена

Allmax nutrition D-Aspartic Acid 100 грама

21.00 лв.
Allmax nutrition
Наличност:
Неналичен
Производител:
Код:
219
Подкатегория:
D Aspartic Acid
Уведоми ме при наличност
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Виж съставките на продукта

D-аспартамовата киселина е тестостеронов стимулатор, който бързо се превърна в един от най-популярните и един от най-доказаните на пазара. D- аспартамовата киселина е аминокиселина, която се намира в невроендокринни тъкани на хората, играе роля в синтеза на лутеинизиращ хормон (LH) и тестостерон.

Лутеинизиращият хормон (LH) сигнализира за освобождаването на тестостерон от тестисите. D-аспартамовата киселина се синтезира когато аспартам се превръща L-аспартамова киселина в D-аспартамова киселина. Това преобразуване се случва в тестисите, както и в други тъкани в човешкото тяло.

D-аспартамовата киселина също така пряко увеличава производството на тестостерон от тестисите. Така, не само D-аспартамовата киселина предизвиква освобождаването на повече тестостерон, но също така и произвежда повече тестостерон. Това е двойно нападение на тестостероново оптимизиране.

Едно проучване доказва, че при прием на 6 грама D-аспартамовата киселина в продължение на 12 дни при възрастни мъже от 27 до 37 години е увеличило нивото на тестостерон с 42%. Това не може да се смята за огромно увеличение, но при натурален бодубилдър 42% са си доста добро повишение.

Увеличаването на тестостерона може да има силен ефект върху силата, размера на мускулите, плътността и загубата на мазнини. Повишеният тестостерон може също да доведе до повишаване на либидото, общо чувство за благополучие и подобрения в сексуалната ефективност.

Как да приемаме D-Aspartic Acid и примерни дози:

  • 1-12 ден – 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка
  • 13-19 ден – без D-аспартамова киселина (D-AA)
  • 20-31 ден - 6 грама- разделени на два приема – 3 грама сутрин и 3 грама преди тренировка
  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон