Тренировъчна фитнес програма

Тренировъчна програма

Нашата услуга по изготвяне на индивидуална фитнес програма включва детайлно ръководство, описващо всяка стъпка – какви упражнения да изпълните, по колко серии, колко често и как правилно да бъдат направени за оптимални резултати.

Освен писменото описание ви предоставяме и видео материал (линк) към всеки един компонент от вашата тренировъчна програма. Освен самото натоварване и времето за почивка между отделните серии и видове упражнения е от съществено значение, затова ще получите и подробен график как и кога да правите пауза.

Спрямо конкретните ви желания, може да бъдат включени и отделни акценти за някои мускулни групи при нужда.

Програмата съдържа и разнообразни тренировъчни техники. През цялото време нашият екип ще следи вашите резултати в продължение на 30 дни.

тренировъчна програма

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

 • Описание на тренировъчната програма – какво и как да тренирате. Техника на изпълнение на всяко упражнение.
 • Линк към всяко едно упражнение, как се изпълнява, колко серии и повторения.
 • Времето за почивка между сериите и отделните упражнения.
 • Акцент на определени мускулни групи ако е необходимо.
 • Различни тренировъчни методики като дроп серии, гигантски серии, суперсерии, частични повторения, бавни негативни повторения и много други.
 • Всяка тренировъчна програма се изготвя на база предишен опит, цел, свободно време, с акцент на определени мускулни групи, ако се налага.
 • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни

ЦЕНА: 100лв

КАКВО Е ИНДИВИДУАЛНА ФИТНЕС ПРОГРАМА

Вие сте на етап от живота си, в който искате да изглеждате по-добре, да се чувствате по-добре, да живеете и да работите по-добре. Наистина сте ентусиазирани от тази идея и искате да влезете във форма, но просто не знаете от къде да започнете.

Питате се какви са правилата на трениране? Какво упражнение е най-подходящо за вас? По колко серии, колко дълго и колко често трябва да спортувате? Тези въпроси заслужават сериозни и компетентни отговори.

Преди човек да избере своя тренировъчен път, трябва да е наясно какво иска да постигне.

Дали само да поддържа тонуса си във форма, да тренира за отслабване или релеф, да прави регулярно упражнения в домашни условия или премине през програма за трупане на мускулна маса.

Нашата услуга за изготвяне на индивидуална тренировъчна програма,  отговаря на всички неизвестни, свързани с вашите лични тренировъчни нужди.

Този режим е от голяма полза в нашето заседнало общество, специално разработен за всеки трениращ, за да поддържа във възможно най-здравословно състояние.

Сред нашите видове тренировъчна програма са:

 • фитнес програма за изгаряне на мазнини;
 • тренировъчна програма за покачване на мускулна маса;
 • фитнес програми за начинаещи, средно напреднали и напреднали;
 • тренировъчни програми в домашни условия;
 • фитнес програма за отслабване и стягане за мъже и жени;
фитнес програми за жени

Индивидуален подход

Следене на резултатите

Консултации и мотивация

За качване на мускулна маса

За отслабване и стягане

За здраве и тонус

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА

Всички полета с * са задължителни.

  ПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя

  Венцеслав Михов
  [vcj_heading style=“style1″ text_color=“#ffffff“ weight=“700″ size=“xxl“ animation_speed=“2″ animation_delay=“0″]

  ВЕНЦЕСЛАВ МИХОВ

  [/vcj_heading]

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯ

  ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

  ЗАПОЗНАЙ СЕ С МЕН

  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛНА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА?

  Ние познаваме в подробности особеностите на тялото на жените и мъжете, както и тяхната издръжливост. Не спираме да се обучаваме и изпробваме нови техники за тренировки. Преди самото изготвяне на индивидуална програма за фитнес, проследяваме в детайли човека, желаещ да тренира.

  Следим какви са неговите хранителни и ежедневни навици, здраве, физическа подготовка, крайна цел, за да подготвим наистина работеща фитнес програма независимо дали става въпрос за начинаещи, средно напреднали или напреднали в тренировките.

  За тренировка бива смятано всяко физическо движение, което провокира вашите мускули да извършат дейност и помага на организма да изгаря мазнини. Съществуват доста типове упражнения, сред тях са: програмата за фитнес, плуването, бягането, джогинга, ходенето пеша и танците – това само част от най-предпочитаните видове тренировки.

  Установено е, че ефективната фитнес програма притежава безброй преимущества за здравословното ви състояние както във физически аспект, така и в ментален. Регулярната физическа активност дори може да ви помогне да живеете по-дълго.  А освен редовното натоварване на мускулите, с правилната индивидуална тренировъчна програма, може да постигнете невероятни резултати.

  Видове тренировъчен режим

  фитнес програма за начинаещиПреди да споделим с вас част от видовете тренировъчна програма за начинаещи, средно напреднали и напреднали, които предлагаме, нека обърнем внимание и на 3 основни типа упражнения. Те се различават по своя интензитет, зони на натоварване и цели.

  • Аеробни упражнения

  Аеробните упражнения увеличават дишането и сърдечната честота и са основният компонент на цялостните фитнес програми. Те поддържат кръвоносната система и белите дробове здрави, могат да предпазят от диабет и сърдечни заболявания и да ви помогнат да изградите издръжливост.

  • Силови упражнения

  Те са важни за поддържането на костите и мускулите ви силни. Силовите тренировки са от полза за покачване и поддръжка на активна мускулна маса, оформяне на релеф и повишаване на вашата издръжливост.

  • Упражнения за баланс и гъвкавост

  Практикуването и подобряването на баланса е важно за различните трениращи, защото може да укрепи сърцевината на тялото. Разтягането пък може да подобри вашата гъвкавост. Благодарение на този тип упражнения ще ви е по-лесно да се движите с лекота.

  Програмите са съобразени с желаните резултати от страна на клиента, неговото здравословно състояние, пол, физическа подготовка, възможност за интензитет на тренировъчния режим и място за провеждане на упражненията.

  Предимствата на индивидуалната фитнес програма

  фитнес програма за масаЕто топ 5 предимства, по които индивидуалната фитнес програма подобрява организма и ума ви.

  • Превръщате се в една по-радостна личност

  Изследвания доказват как физическата активност носи положителна промяна в емоциите на хората и редуцира депресивните, тревожните и стресови състояния. Фитнес програмата стимулира трансформацията в отделните мозъчни области, отговарящи за усещания като притеснение и стрес. Отделно от това редовната фитнес програма повишава сетивността на ума към хормони като серотонин и норепинефрин, облекчаващи депресивните чувства.

  Проучвания доказват, че тренировъчна програма в домашни условия понижава симптомите при личности, които изпитват тревожни чувства. Физическата активност подпомага отделянето на ендорфините, които пък от своя страна стимулират позитивните емоции и намаляват усещането за болка. Много любопитен факт е, че без значение колко е натоварваща – ниско или висока интензивна, вашата тренировка, то тя влияе позитивно на общото ви настроение.

  • Стимулиране на обмяната на веществата и по-бързо отслабване

  Част от изследванията сочат, че липсата на достатъчно движение е главен причинител за покачването на килограми и проблеми със затлъстяването. За да осъзнаете по-добре ефекта от фитнес програма за отслабване и стягане за мъже върху контрола на тежестта ви, е абсолютно задължително да се запознаете с взаимовръзката между тренировката и енергийния разход.

  Организмът ви използва енергия за три основни дейност: прием на храна, тренировъчен режим и жизнени функции като дишане и сърцебиене.

  фитнес програма за отслабванеСледвайки стриктно диетичен режим, по-малката консумация на калории ще забави метаболитните ви процеси, намалявайки премахването на излишната маса. Точно обратното, установено е, че редовните упражнения от фитнес програма за жени с уреди увеличават метаболизма ви. Така ще изгорите по-голямо количество калории и отслабнете.

  Освен това, изследванията доказват, че съчетаването на аеробна тренировка със силови упражнения може да доведе до оптимално изчистване на мазнини и покачване на мускулна маса, което е от огромна важност за контрол на килограмите.

  • Тренировъчната програма е добра практика за мускулите и костите

  Упражненията играят огромно значение за натрупването и подобряване на мускулите и поддържането на костите.  Тренировъчна програма за мускулна маса, включваща тренировка с тежести и уреди, има възможност да бъде стимулатор за образуване на релеф, когато се съчетава с точната група и количество протеини.

  Поради освобождаването  на хормони по време на упражнения, се насърчава способността на отделните мускулни групи да усвоят полезни аминокиселини. Този процес стимулира растежа на мускула и предотвратява смаляването му.

  Хората на по-голяма възраст притежават склонност да загубват мускулна маса и пълноценна функционалност, което пък може да бъде причина за нараняване или тежко увреждане на тялото. Провеждането на редовна фитнес програма заема ключова роля за редуцирането на загубената мускулна тъкан и запазването на нейната здравина при по-зряла възраст.

  Като друг позитив на тренировъчната програма може да отчетем и натрупването на плътност на костите през по-младите години. В следствие на което създавате предпоставка за намаляване на риска от развитие на остеопороза на по-късен етап от живота. Любопитно е, че фитнес програмата за покачване на мускулна маса насърчава по-добре големината на плътността на костната система от спортове, в които липсват удари, например плуване и колоездене.

  • Повишаване на енергията в организма

  фитнес програма за релеф за мъжеУпражненията могат да бъдат реален стимулатор на енергийните нива при хората с добро здравословно състояние, но също така могат да повишат енергията и при тези, имащи разнородни здравни проблеми. Също така, програмата за фитнес за жени или мъже, със сигурност, увеличават енергийните запаси дори и при личности, които страдат от синдром на хронична умора.

  Обективно погледнато, интензивната програма за трениране действа значително по-ефикасно в преодоляване на последствията от синдрома на хроничната умора, в сравнение с алтернативни подходи, сред които пасивни терапии като почивка и разтягане. Събраната енергия ще ви позволи по-активно натоварване по време на тренировка.

  • По-качествен сън и почивка за тялото и мозъка

  Редовните упражнения, както и тренировъчна програма в домашни условия, действат положително за по-доброто отпускане на тялото и по-качествения сън. Във връзка с качеството на вашата почивка, изразходването на енергийните запаси, което се наблюдава при активна тренировка, подкрепя регенериращите етапи при дрямка или нощно спане.

  От друга страна, включването на регулярна серия от упражнения като програма за начинаещи във фитнес доказано е полезно и за по-възрастни трениращи, страдащи от нарушение на съня. По тази причина съветваме клиентите с подобни проблеми да пробват самостоятелно аеробна тренировка или програма, съчетаваща тренировка за натрупване на мускулна маса и високоинтензивна такава. И в двата случая ще се наслаждавате на по-пълноценна почивка.

  Както вече стана ясно: посоката, интензитета, повторенията и избор на групи упражнения, зависят изцяло дали клиентът иска да работи за отслабване и стягане, натрупване на мускулна маса, за релеф или изгаряне на мазнини. В случай че бихте желали да получите повече информация или съществуват определени въпроси, които искате да обсъдите с нашия екип, ще се радваме да ви бъдем полезни.

  Свържете се още сега с нас по удобен за вас начин, за да получите нужната консултация за изготвяне на индивидуална тренировъчна програма. Заредете организма и ума си със сила, енергия и баланс, а като бонус ще получите здраво и изваяно тяло!

  КАКВО МИСЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Милена Арсова

  Милена Арсова

  Препоръчвам с всички ръце, крака, гръб, чиста кожа и новоизлюпени плочки. 👊💪
  Венци е първият личен треньор, който взима предвид реалността на тежко и натоварено ежедневие и създава програма, която да се впише в него, вместо да изисква да си обръщам живота наопаки. Нито за момент не съм се чувствала неудобно заради стартови физически способности на ниво “амеба”, а напротив – Венци ме насърчаваше на всяка крачка и надъхваше, когато прогресът се бавеше. За всеки проблем, който си измислях, Венци имаше решение и накрая излизаше прав. Благодарение на неговия подход, успях да изградя здравословни навици за движение, хранене и взимане на добавки, които мога да поддържам дългосрочно без риск от връщане в стари модели на поведение с джънк, мързел и безполезност.
  4fitness за президент! 🤩

  Милена Арсова

  Нурай Бурчин

  Нурай Бурчин

  Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Отслабнах с 9 кг и съм стегната препоръчвам ви ужасно много.. Благодаря ви ..

  Полина Иванова-Николова

  Полина Иванова-Николова

  Изключително доволна съм от резултатите, които постигнах с изготвения специално за мен хранителен режим и тренировъчна програма, според моите възможности и ежедневие. Харесва ми, че има постоянен контакт и ежеседмична проверка на постигнат резултат в килограми и сантиметри. Така специалистите могат да направят преценка дали и ако да – какво да се добавя и премахва, за да се постигне максимално добър и здравословен резултат. Това е първият ми от многото опити по други програми и схеми, който ми донесе ежеседмични положителни резултати! Препоръчвам горещо!

  Росица Красимирова

  Росица Красимирова

  Много съм доволна от постигнатите резултати,страхотни професионалисти са! Изготвиха ми хранителен режим и много добра тренировъчна програма. Винаги когато имах въпроси бяха на мое разположение. Ако и вие искате професионално отношение и много добри резултати горещо ви ги препоръчвам!

  Мадлен Томова

  Мадлен Томова

  Останах изключително доволна от съветите!Вслушах се в тях и постигнах много добри резултати!Режима е много по-различен от всеки предишен и определено действа!Препоръчвам смело на всеки бъдещ клиент! Успех 🍀

  Денислав Костов

  Денислав Костов

  Уникални професионалисти. Тренирам от доста време, но напоследък без особен резултат. Затова реших да се посъветвам с професионалисти. Тренировъчната програма, която получих беше съвсем различна от моите тренировки. Уникални тренировъчните методики, които ми помогнаха да кача нова мускулна маса. А хранителния режим беше толкова разнообразен и лесен за спазване, подкрепен с много вкусни рецепти. Смело препоръчвам ако искате да пробвате нещо ново и работещо.

  Мартин Иванов

  Мартин Иванов

  Страхотни професионални съвети. Бърза реакция и коректност. Добри резултати с проследяване от самото начало. Съвети спрямо твоя напредък и при нужда корекция. Силно препоръчвам

  Мелани Иванова

  Мелани Иванова

  Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Постигнат добри резултати и се научих да се храня правилно и да спортувам редовно. Препоръчвам ги с две ръце!