Стимулатори на хормон на растежа HGH

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 22 (2 Страници)

Човешкият растежен хормон (HGH) може да обърне гръб на вътрешния часовник на тялото ви, помагайки ви бързо изграждане на мускули, изгаряне на мазнини и повишаване на либидото. Когато става въпрос за HGH, често има повече въпроси, отколкото отговори.

В следващите редове ще отговорим на въпросите: какво е човешки хормон на растежа (HGH), какво количество хормон на растежа (HGH) произвеждат хората по естествен път, може ли HGH да бъде опасен, какво количество хормон на растежа (HGH) произвеждат хората по естествен път и много други. Вижте фактите около този мощен анаболен хормон след това решете дали HGH е точно за вас.

Какво е човешки хормон на растежа (HGH)?

Тялото произвежда естествено хормон на растежа (HGH или просто GH) в хипофизната жлеза и както подсказва името му е отговорен за клетъчен растеж и възстановяване. Увеличаване на мускулната маса и костната плътност е невъзможно без GH, но също HGH играе важна роля в поддържането на здравето на всички човешки тъкани, включително на мозъка и други жизненоважни органи.

При секретиране, GH остава активен в кръвта само за няколко минути, но това е достатъчно време за черния дроб, за да се превърне в растежни фактори, най-важните, от които е инсулин-подобен растежен фактор(IGF), който може да се похвали с множество анаболни свойства. Учените са започнали да събират GH от хипофизната жлеза на трупове през 1950-те години, но не са синтезирали HGH лаборатория до 1981 г. След като e направена първата лаборатория, HGH става популярно лекарство за повишаване производителността. 

Какво количество хормон на растежа (HGH) произвеждат хората по естествен път?

Здрави, възрастни мъже обикновено имат малко по-малко от 5 нанограма на милилитър, циркулиращи в кръвта. Здрави жени могат да произвеждат около два пъти тази сума за цели свързани с раждането. Нивата за двата пола са най-високи по време на пубертета, след което започва рязък спад в началото на 20-те години.

Как мога да разбера, ако имам недостиг на хормон на растежа HGH?

Посъветвайте се с вашия лекар, за да се извършва тест за GH. Вие ще трябва да си направите един прост кръвен тест.

Може ли HGH да бъде опасен? Какво ще кажете за уголемени кости и жизненоважни органи?

В началото креатинът се е смятал за потенциално опасен. Сега креатинът е най-силно проучваната хранителна добавка на света. Тези проучвания потвърждават, че креатинът е една от най-безопасните и най-ефективните добавки, които можете да приемате.

Медицински специалисти казват, че опасностите, свързани с HGH са по същия начин преувеличени. "Усложнения с използване на HGH са много минимални", казва Ерик Брейвърман, който се специализира в анти-стареене на Path Medical Center в New York City. "Някои хора имат усещане за задържане на течности, както и покачване на кръвната захар, но дори и те са много редки. Само няколко души са идвали с големи крака или голям черен дроб, причинени от мега дози и те не бяха мои пациенти. Това е много рядко. "

Спадове свързани с възрастта са естествени. Защо въобще се нуждая от GH ако вече не раста?

Високите нива на GH е доказано, че забавят прогресията на заболявания свързани с възрастта, както и увеличение на сексуалното желание, спомагат за поддържане на умствената острота, и поражда общо чувство за благосъстояние. Обратната страна на монетата с ниски нива на GH, може да доведе до точно обратното: загуба на мускулна маса, натрупване на мазнини, ниско желание за секс и енергийни нива, и лошо чувство за благосъстояние.

Какви хранителни добавки мога да приема, за да увелича HGH?

Mултивитамините могат да ви помогнат в увеличаването на нивата на GH. Ново проучване показва, че аргинин и глутамин могат драстично да повишат нивата на растежния хормон, ако се приема в подходящи съотношения.

Хранителните добавки, които стимулират производството на човешки хормон на растежа (HGH) и / или повишаването на нивата на IGF-1 в организма по естествен начин основна са някои аминокиселини и невротрансмитери.

Както знаем, hGH е пептиден хормон, състоящ се от няколко аминокиселини. Така че, когато консумираме много аминокиселини, ние даваме на тялото сигнал да произвежда повече растежен хормон. Аминокиселини като L-аргинин, L-орнитин, L-лизин, L-тирозин, L-глутамин, L-глицин, L-валин, всички предават този сигнал на тялото.

L-аргинин (L-arginene) е една от, ако не и най-универсалната от всички аминокиселини. Много проучвания показват ефекта на аргинина върху освобождаването на HGH. Не случайно във всяка една хранителна добавка, която стимулира отделянето на хормона на растежа съдържа именно аргинин.

Ползи като анти стареене до подобрения при пациенти с еректилна дисфункция и заздравяващи рани, са друга част от функциите на тази аминокиселина. Известно е, че спортистите приемат L-аргинин поради тези основни причини: повишена секреция на HGH и участието му в синтеза на креатин и азотен оксид .

L-лизинът (L-lysine) е основна (есенциална) аминокиселина. Експертите против стареене смятат, че имунните предимства на L-Lysine са резултат от неговите повишаващи HGH свойства, тъй като хормона на растежа повишава имунната система драстично.

L-орнитин (L-ornithine) е поредната аминокиселина, която участва в производството на човешки хормон на растежа, покачване на чиста мускулна маса без излишни мазнини.

Не случайно много фирми произвеждат хранителни добавки съдържащи тези три аминокиселини (L-arginie, L-lysine, L-ornithine). Тази комбинация от тези аминокиселини се е доказала, че помага за производство на човешки хормон на растежа. В нашия онлайн магазин 4Fitness Shop, може да намерите доста продукти съдържащи тези аминокиселини на много добра цена. 

L-глутаминът (L-glutamine) е неесенциална аминокиселина, която има сходни ползи с лизина - може да помогне за подобряване на имунната ви система . За разлика от L-lysine, L-glutamine подобрява способността за възстановяване по време на сън!

Използван предимно по време на стрес, L-глутаминът е ключова съставка за поддържане на мускулите и насърчаване на клетъчния растеж, като същевременно повишава енергийните нива и бдителност.

L-глутаминът също работи чрез балансиране на нивата на инсулин и контрол на нивата на кортизола . HGH е обратно свързан както с инсулина, така и с кортизола. Така че, когато инсулинът и кортизолът са ниски, производството на HGH ще бъде по-високо. И обратно.

Други аминокиселини като L-тирозин и L-глицин също имат важни роли.

L-тирозинът също действа чрез повишаване нивата на допамин и помага при дълбок сън. Тирозин, не е основна аминокиселина. Веднъж консумирана тя се трансформира в допамин и норепинефрин.

Употребата на тирозинови добавки води до бдителност и психическо възбуждане . Тирозинът работи гладко, последователно и ефективно, за да подобри бдителността и фокуса, заедно с настроението, повишава допамина в тялото и по този начин повишава hGH.

Изследванията показват, че по-високите нива на допамин и дълбок сън са свързани както с по-високи нива на хормон на растежа. По този начин L-тирозинът е много важна съставка в hgh продукти.

Фосфатидил холин

Фосфатидил холин е пречистен екстракт от лецитин, който повишава естествено растежен хормон, чрез блокиране на „ соматостатин “ ( ензима, който ограничава освобождаването на HGH ) и улеснява по-доброто усвояване на различни хранителни вещества.

Гама аминомаслена киселина (GABA)

Една от най-мощните аминокиселини наред с L-аргинина е GABA. Аминокиселината е класифицирана като невротрансмитер. GABA помага на нервните импулси да пътуват по-ефективно в мозъка и тялото ви, което води до редица повишени функции на когнитивната и нервната система. GABA е жизненоважна съставка на стимулатори на растежния хормон.

Alpha GPC (Алфа-Глицерил Фосфорил Холин)

Alpha GPC улеснява отделянето на повече допамин в системата ви, което насърчава усещането за добро състояние, мотивация и генерира повишаване на либидото.

Вашият мозък изпълнява редица жизненоважни функции, когато става въпрос за фитнес и здраве, а също така е мястото, където се създават HGH и други полезни хормони. В проучванията се предполага също, че освобождаването на растежен хормон се увеличава по време на тренировки след приема на Alpha GPC .

Alpha GPC работи чрез два механизма - блокира ензима на соматостатин , също като фосфатидил холин и като повишава нивата на допамин. 

Mucuna Pruriens – L-Dopa

Mucuna pruriens е растение, подобно на боб, и за неговите екстракти е известно, че увеличават когнитивните функции. Използвани за лечение на болестта на Паркинсон, екстрактите съдържат аминокиселина l-допа. Обикновено използван за повишаване на нивата на допамин. По-високите нива на допамин са свързани с по-високи нива на HGH.

Ниацин (витамин В3)

Този витамин участва активно в синтеза на невротрансмитери на мозъка, от които нашите стимулатори на растежния хормон силно зависят, за да предизвикат производството на повече HGH естествено от хипофизата.

В магазин 4Fitness Shop ще намерите добавки и таблетки, стимулиращи човешкия хормон на растежа на ексклузивна цена. 

Какво са стимулаторите на хормон на растежа и какви са техните ползи за трениращите?

Стимулаторите на хормон на растежа (HGH) са хранителни добавки, които подпомагат натуралното производство на хормона на растежа в организма. Тези добавки съдържат специални съставки, които помагат на тялото да увеличи нивата на HGH, което може да има множество ползи за трениращите. HGH стимулаторите могат да помогнат за повишаване на мускулната маса, намаляване на мазнините, ускоряване на възстановяването след тренировка и подобряване на общата физическа форма. Те могат също така да подобрят енергията, издръжливостта и спортните постижения.

Как да избера подходящия стимулатор на хормон на растежа за моите нужди и цели?

  • Целите и нуждите ви: Определете какво искате да постигнете с използването на стимулатор на хормон на растежа. Например, ако желаете да увеличите мускулната маса, търсете продукти, които подпомагат растежа и възстановяването на мускулите.
  • Качество на продукта: Изберете продукти от утвърдени марки и проверени производители. Прочетете отзиви и рецензии от други потребители, за да се уверите в качеството и ефективността на продукта.

  • Съставките и дозировката: Прегледайте съставките на продукта и се уверете, че съдържа важни активни съставки, които са доказали своето действие в областта на растежа на мускулите. Също така, внимавайте с дозировката и следвайте указанията на производителя.
  • Консултация със специалист: Преди да започнете приема на стимулатор на хормон на растежа, е препоръчително да се консултирате с лекар или специалист в областта на фитнеса и хранителните добавки. Те ще могат да ви предоставят конкретни препоръки, съобразени с вашите нужди и здравословно състояние.
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон