Креатин Етил Естер / Creatine Ethyl Ester

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 4 от общо 4 (1 Страници)

Креатин етил естер (Creatine Ethyl Ester) е креатин монохидрат с приложен естер (органично съединение, образувано чрез естерификация - реакцията на карбоксилна киселина и алкохоли). Това добавяне на естер увеличава абсорбцията на креатин и елиминира подуване на корема и дехидратация, два странични ефекти, често свързани с употребата на монохидрат. Креатин етил естер често се използва от спортисти, които са употребили монохидрат, но или не са успели да видят резултати, или просто са спрели да реагират на добавката.

Друга ключова разлика между тези два типа креатин е транспортният механизъм. Монохидратът е полулипофолен, което означава, че използва мазнините като механизъм за доставка. Етерификацията на веществата увеличава липофолните им способности - по този начин креатин етил естер ще използва мазнините по-ефективно, за да проникне в клетъчната стена и да упражнява ефекта си върху клетъчната функция. Най-просто казано, изисквате по-ниска доза на добавката, но скоростта на абсорбция все пак ще бъде по-голяма ... или така теорията потвърждава.

Приемът на хранителни добавки с креатин етил естер, предлаган на супер цена в нашия магазин може да имат следните предимства:

  • Първични - увеличена мощност и сила - това е основната причина културистите и трениращите с тежести да приемат креатин. Доказано е, че добавката води до по-бързо покачване на мускулна маса и сила.
  • Първични - повишена мускулна издръжливост - проучванията показват, че употребата на креатин повишава мускулната издръжливост, което позволява на потребителите да тренират по-интензивно за по-дълги периоди.
  • Вторични - увеличена чиста мускулна маса
  • Вторични - мускулна хипертрофия
  • По-бързо, по-ефективно усвояване - добавянето на естер увеличава абсорбцията на креатин и елиминира подуване на корема и дехидратация, два странични ефекти, често свързани с употребата на монохидрат.
  • По-малко подуване / задържане на вода - креатин етил естер се абсорбира много по-лесно от организма, отколкото креатин монохидратът. Поради тази причина мнозина смятат, че формата на етилов естер причинява много по-малко задържане на вода, така че теглото и размерите, които получавате, ще бъдат чисти мускулни, а не водни. Това също може да помогне за намаляване или премахване на страничния ефект като подуване на корема, който често е свързан с креатин монохидрат.
  • Не е необходимо да се правят зареждащи фази като при монохидрата – поради по-доброто си усвояване от организма, Creatine Ethyl Ester не се нуждае от зареждаща фаза.

Ако в момента тренирате интензивно, Creatine Ethyl Ester може да бъде ефективно допълнение към вашата диета и да допълвате арсенала от хранителни добавки. Типичната доза от 3 - 6 грама ще е достатъчна за повечето спортисти, но количествата ще варират в зависимост от нивото на тренировка и телесно тегло.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон