Три Креатин Малат / Tri Creatine Malate

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 26 (2 Страници)

Вашата мускулна тъкан съхранява креатин като фосфокреатин, който се синтезира при интензивни тренировки, за да осигури на мускулите допълнителна енергия. Креатинът задържа вода в мускулните ви клетки, увеличавайки синтеза на протеини. Креатинът може да бъде използван от вашето тяло като бърза форма на енергия по време на високоинтензивни, краткотрайни спортове като вдигане на тежести, бодибилдинг или спринтове.

Функцията на креатина в тялото е да доставя на мускулите енергия, с която можете да извлечете повече от тренировката си, за да постигнете покачване на повече мускулна маса.

Три креатин малат се състои от три молекули креатин и една молекула ябълчена киселина, които са свързани заедно. Какво означава това? Креатинът се произвежда естествено във вашия черен дроб, бъбреци и панкреас. Оттам той намира път към мускулите си, където ще се използва като енергия. Комбинацията от тези молекули създава мощна добавка, която може ще ви помогне за изграждането на маса.

Три креатин малат също ускорява производството на аденозин трифосфат, който подпомага мускулния растеж и мускулната контракция. Когато нивата на аденозин трифосфат се повишат, мускулната система реагира, като работи по-усилено. За да повишите нивата на аденозин трифосфата, трябва да имате достатъчно количество креатин в организма.

Tri Creatine Malate се препоръчва и за подобряване на други аспекти на атлетичните ви показатели, включително сила и издръжливост, така че не всичко е свързано с покачване на килограми и размери. Всъщност някои изследвания твърдят, че може да подобри и работата на мозъка.

За кого е подходящ три-креатин малат

Tri Creatine Malateе добавка за всички спортисти и е одобрен и предназначен както за мъже, така и за жени.

Предимства:

  • Ще се възстановите по-бързо и ще видите значителна промяна в издръжливостта ви по време на тренировка. Това означава по-дълги, по-ефективни тренировки.
  • Той е по-водоразтворим и по-лесно усвоим от другите креатини, които сте опитвали.

Вреден ли е

Три-креатин малат е безопасен и може да се приема с добавки като мултивитамини. Фибрите и други добавки, използвани за подобряване на храносмилателното здраве, могат да бъдат полезни, когато се приемат с Tri Creatine Malate.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон