Хранителни добавки за мъжко здраве и либидо

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 34 (2 Страници)

Днес по-голямата част от мъжкото население страда от понижено либидо и ниска сексуална активност. Било то поради прекомерен стрес, нездравословен начин на живот или други фактори, сексуалният живот на повечето мъже страда. Ето защо, не е никак необичайно да потърсите начини да засилите либидото си.

Въпреки, че има фармацевтични лекарства, които могат да помогнат на мъжете да повишат либидото си, много хора предпочитат естествените алтернативи, които са по-лесно достъпни, по-дискретни и с по-малко или без странични ефекти.

Изследванията показват, че някои хранителни добавки могат да бъдат особено ефикасни за повишаване на либидото и справяне с еректилната дисфункция.

Какво представляват качествените хранителни добавки за мъжко здраве и повишаване на либидото?

Хранителните добавки за подобряване на мъжкото здраве и либидо съдържат естествени съставки. Те промотират здравето на репродуктивната система и предпазват от нежелани патологични състояния, свързани с цялата отделителна система. Също така, много добавки за повишаване на либидото изразяват и допълнителни здравословни свойства, обхващащи повечето органи и системи в тялото.

Натуралните хранителни добавки за подобряване на либидото обикновено са по-безопасни от традиционните лекарствени продукти, за които ви трябва рецепта. Основната причина за това е, че те са свързани с по-малко странични ефекти (или никакви) от техните фармакологични аналози.

Кои са най-добрите добавки за либидо?

Някои от най-добрите хранителни добавки за либидо са продуктите, съдържащи мака в различни форми, епимедиум, както и комбинации от тях и други важни съставки.

Ето и някои от най-често използваните добавки за либидо:

Мака (Maca)

Мака (Lepidium meyenii) е вид кореноплоден зеленчук, който се използва широко за подобряване на плодовитостта и либидото. Предлага се като добавка в различни форми, включително на прах, капсули и течни екстракти.

Проучванията отбелязват, че приемът на 1500 - 3000 мг. дневно, води до повишено сексуално желание, по-добро мъжко здраве и увеличена спермогенеза.

Eпимедиум (Horny goat weed)

Билката епимедиум съдържа биоактивни съединения, които промотират притока на кръв към мъжкия полов орган и е свързана с подобрена еректилна функция и по-добро общо мъжко здраве.

Препоръчителната дневна доза е от порядъка на 500 - 1000 мг. Имайте предвид, че препоръчителните дневни дози и начин на приемане при различните продукти могат да варират. Прочетете внимателно листовката преди употреба.

Какви са дневните препоръчителни дози?

Дневните препоръчителни дози на добавки за мъжко здраве, както и начина на приемане варират в зависимост от вашата възраст, здравословно състояние и други фактори, като например активното вещество в добавката.

Запознайте се добре с препоръките на производителя или се допитайте до личния си лекар или специалист в сферата на здравословното хранене.

Наблюдават ли се странични ефекти?

Всяка хранителна добавка за либидо и мъжко здраве, която предлагаме в нашия онлайн магазин 4fitness.bg е напълно натурална и съдържа естествени съставки в чиста форма. Техният прием не е свързан с нежелани странични ефекти.

Употребата на прекалено големи количества е противопоказна. Препоръчваме ви да се консултирате със специалист ако вземате редовно други лекарствени продукти или страдате от съпътстващи хронични заболявания.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон