Armageddon Sports Накитници с Фитили  на супер цена

Накитници за фитнес с фитили

19.99 лв.
Armageddon Sports
Наличност:
Наличен
Производител:
Код:
12
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Представяме Ви тренировъчните накитници с фитили от марката Armageddon Sports. Фитилите са задължителен аксесоар за всеки, който ходи на фитнес. Те ще Ви помогнат да тренирате с по-големи тежести, да правите повече повторения при някои упражнения със собствена тежест.

Идеята на фитилите е да правите повече повторения, когато използвате големи тежести, в момента, в който имате сила да правите още повторения, но захватът Ви не го позволява и ще изпуснете тежестта. Можете да ги използвате при тяга, набирания, гребане с щанга, повдигане на рамене за трапец и други. Повече повторения = мускулен растеж! Перфектни за кросфит, силови тренировки и бодибилдинг.

Накитниците с фитили са по-добрият избор от обикновените фитили, тъй като не само ще имате здрав захват, но и ще стегнете и китките си. Освен това накитниците с фитили са по-удобни и по-комфортни. Благодарение на тях, Вие ще можете да тренирате повече, да правите повече повторения, а дори няма да ги усещате, че са Ви на ръцете! Те просто ще си вършат работата, за която са предназначени, от Вас се иска само да ги изполвате!

 

Защо трябва да носите накитници с фитили, докато вдигате тежести?

Когато вдигате тежести, 95% от натоварването е във вашите китки. Повечето хора не обръщат внимание на този факт, което не рядко води до наранявания и болка. Допълнителната защита за китките ви е задължителна, ако спортувате активно. Най-малкото, което можете да направите за тях, е да носите накитници за фитнес.

Нашите накитници осигуряват подходяща опора на ставите на китките и така ви предпазват от увреждане на костите и мускулните тъкани. Тези от вас, които имат проблеми с костната плътност, задължително трябва да носят такива финес аксесоари.

Какви са предимствата?

Използването на фитнес накитници с фитили дава подкрепа на китките и увеличава сцеплението на щангата или гирата. Така вие усещате по-стабилно тежестта в ръката си, способни сте да дадете най-доброто от себе си и да направите повече повторения.

По време на тренировка с тежести, мускулите ви са подложени на голямо натоварване и напрежение. Когато използвате накитници за фитнес, вие намалявате натиска върху вашите мускули.

Друго предимство на нашите накитници с фитили е, че подобряват движенията на китката. Ако обърнете внимание, ще забележите, че правите погрешни движения на китките, особено когато сте уморени. Това води до болка в мускулите и влошава спортните ви резултати.

Можете сами да се убедите в това, когато направите едно и също упражнение с тежест с накитник с фитили и без. Ще видите голяма разлика в начина, по който правите всяко повторение.

Накитниците за фитнес с фитили ви помагат и да вдигате по-големи тежести. Ако по принцип ви е трудно да вдигате тежко, този фитнес аксесоар ще ви помогне да увеличите допълнителната тежест.

Какво трябва да имате предвид, преди използването на фитнес накитници

Преди да сложите накитниците, загрейте китките с въртеливи движения. Това ще им помогне да се подготвят за натоварването и ще избегнете наранявания.

Не стягайте прекалено много накитниците, за да не раздразните кожата. Трябва да ги усещате, но и да се чувствате комфортно с тях.

Преди да вземете тежката гира, се уверете, че сте пристегнали добре накитника, след което закрепете и тежестта.

Защо да изберете нас?

Ние предлагаме качествени и издръжливи накитници за фитнес на марката Armageddon Sports, които са функционални и удобни. Те прилепват добре към китката и ви осигуряват максимална защита. Изглеждат стилно и модерно и допринасят за самочувствието ви във фитнес залата.

Изберете нашите накитници за фитнес на топ цена и поставете нови спортни рекорди. С фитнес аксесоарите ни всяка тренировка може да бъде забавление.

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон