SAN ALCAR 100 таблетки на супер цена

SAN ALCAR 100 таблетки

50.00 лв.
SAN
Наличност:
Наличен
Производител:
Код:
71
Подкатегория:
Л Карнитин
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Ацетил L-карнитин (Acetyl L-Carnitine) е една от най-важните аминокиселини, които се произвеждат по естествен път в тялото ни. Тази аминокиселина се използва също от тялото за редица други биологични функции и има огромни ползи за здравето, както и когато се приема като добавка.

Как да изгорим излишните маснини с Ацетил L-карнитин?

Ацетил L - карнитинът има уникална функция. Той играе ключова роля в превръщането на мазнините в енергия (подпомага преноса на мазнините през клетъчната мембрана в митохондрията, където биват окислени за производство на клетъчна енергия под формата на АТФ). Ацетил-L-карнитин (ALC) оказва положителен ефект върху изгарянето на мазнините, дори без специални тренировки, а само при спазване на диета.

Когато използвате вашите мускули за интензивни силови упражнения, това изгаряне създава усещане в мускулите ви, че цялата енергия излиза от тях. Това може да се възстанови отново от ацетил L-карнитина. Кагато ядете повече протеин, той се разгражда и мастните киселини отново се транспортират в митохондриите, за да създадат по-големи, по-силни мускули от предишните, които бяха изгорели.

Това е единствената форма, която може да бъде усвоявана от мозъка. По този начин Ацетил-L-Карнитинът спомага за по-доброто функциониране на мозъчната дейност и служи като невротрансмитер. Ацетил-L-Карнитинът е така да се каже "храна за мозъка". Приемът може да подобри съсредоточаването и мисленето, а също така и сърдечните функции. Оказва положително въздействие върху нервната система, съня и времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.

Ефекти и предимства на SAN ALCAR

  • Преобразува мазнините в енергия, дори без специални тренировки, а само при спазване на диета.
  • Подобрява енергията и издръжливостта по време на тренировки
  • Най-добрата форма на л-карнитин
  • Това е единствената форма, която може да бъде усвоявана от мозъка
  • Оказва положително въздействие върху нервната система, съня и времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.

Защо да изберете SAN ALCAR

L-карнитинът е един от най-мощните и популярни, налични естествени средства за изгаряне на мазнини. Има различни форми на тази известна аминокиселина, която помага за изгарянето на мазнините, но ацетил-L-карнитинът на SAN е над останалите и се усвоява по-лесно от други форми, което го прави идеалният избор когато искате да изчистите излишните мазнини.

ALCAR 750 е модифицирана форма на аминокиселината L-карнитин, която подпомага преноса на мазнините през клетъчната мембрана в митохондрията, където биват окислени за производство на клетъчна енергия под формата на АТФ. Какво означава това за Вас? Това означава, че ALCAR 750 принуждава вашето тяло да използва собствената си съхранена телесна мазнина като енергия! Това е дефиницията за изгаряне на мазнините.

Ацетил-L-карнитин (ALCAR) е високо биодостъпна форма на L-карнитин, така че лесно се усвоява и започва да работи върху оформянето на тялото ви веднага. Освен поддържането на здравословен клетъчен енергиен метаболизъм за увеличаване на изгарянето на мазнините, ацетил-L-карнитин (ALCAR) също поддържа здрави мозъчни функции, така че Ви помага да изглеждате добре и да се чувствате добре.

Начин на приемане и примерни дози на SAN ALCAR

В тренировъчни дни приемайте по 3 грама сутрин на гладно и 3 грама преди тренировка. А в почивните дни приемайте 3 грама сутрин на гладно и 3 грама преди лягане.

  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон