Колаген за стави

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 120 (6 Страници)

Когато става дума за хранителни добавки против стареене, поддържане на кожата, косата, ноктите и ставите, веднага се сещате за колаген. Този мощен протеин с най-голямо съдържание в човешкото тяло ви снабдява с ключови съставки, които ще ви поддържат здрави. Колагенът не само осигурява на косата ви блясък и поддържа ставите и мускулите ви, но прави кожата да изглежда по-жизнена и млада.

За съжаление, производството на този протеин намалява с напредването на възрастта, което прави приемането на колаген за пиене на таблетки или капсули задължително.

Колагенът е много важен структурен протеин в организма, представляващ около 75% от сухото тегло на кожата и играе основна роля за здравето на костите и повечето други тъкани в тялото. Колагенът осигурява твърдостта на костите и зъбите. Той задържа влагата, за да поддържа тъканите твърди и плътни и играе роля в защитата на кожата срещу увреждане от ултравиолетово лъчение.

Защо да приемате колаген за пиене?

Въпреки, че тялото естествено произвежда колаген, процесът на стареене и факторите на околната среда, като тютюнопушене и излагане на UV лъчи, могат да забавят или да повредят това производство. Намаляването на нивата на колаген може да доведе до тънка, увиснала, суха, склонна към бръчки кожа, по-слаби стави и кости и по-бавно заздравяване, наред с други неща.

Ако приемате най-добрия колаген за пиене на изгодна цена от 4Fitness Shop, може да предотвратите появата на тези проблеми, като увеличат количеството на колаген в организма, за да помогнат да забавите или дори да предотвратите този спад.

Някои от основните ползи от колагенови хранителни добавки включват:

Приемът на колаген за пиене увеличава подвижността и гъвкавостта, подпомага здравето на ставите и костите и намалява болката, свързана с остеоартрит. Скованите стави често са резултат от намаляващата синовиална течност. Колагенът помага за възстановяване на тази важна течност. Ако ви "скърцат" коленете или имате болка във, приемът на хранителни добавки за стави с колаген ще намали триенето и ще смаже ставите по-добре.

Приемът на най-добрия колаген укрепва кожата, косата и ноктите като намалява дълбоките бръчки и фините линии около очите, подобрява еластичността и плътността на кожата, увеличава гладкостта на кожата, за по-младежки вид и на последно място намаляване на появата на целулит.

Колагенът е градивният елемент за здрава кожа и коса. При оптимални нива може да помогне за минимизиране на целулита, провисване, бръчки и стрии и връщане на кожата в предишната си гладка и еластична форма.

Осигурява основни съставки за косата - Косата се състои главно от протеин кератин и структурни липиди . За да може тялото да изгради кератин, той се нуждае от няколко вида аминокиселини, много от които са част от колагена.

Може да помогне за овладяване на оксидативния стрес - Оксидативният стрес е един от основните фактори, които допринасят за стареенето на косата. Последните проучвания дори показват, че увреждането на свободните радикали, а именно замърсяването на въздуха, може да допринесе за загубата на коса . Някои таблетки и капсули с най-добрия колаген могат да действат като антиоксидант и да помогнат за неутрализиране на свободните радикали от оксидативния стрес.

Поддържа здравето на ноктите, намалявайки чупливостта - Когато хората приемат таблетки колаген ежедневно в продължение на 24 седмици, това подпомага здравето на ноктите им, включително по-добри темпове на растеж, намалено счупване и подобрен външен вид.

Укрепва сърдечно-съдовото здраве - Една от най-важните аминокиселини, намиращи се в колагена е пролин, който е неразделна част за възстановяване на тъканите в артериите ви, регулиране на кръвното налягане и запазване на артериите далеч от рискови отлагания на плака.

Помага за покачване на мускулна маса и предпазва от разпада и - Когато приемате капсули колаген, давате на тялото си аминокиселините, необходими за изграждането на мускулна тъкан.

Пречиства черния ви дроб - Черният дроб е предназначен да очисти тялото ви от токсини, но когато тези токсини се натрупат, те могат да причинят увреждане на самия черен дроб. Редовния прием на добавки с колаген, предлагани на супер цена при нас, може да помогне за ограничаване на тези щети.

Спомага за излекуване на червата / микробиома - Редовната консумация на колаген може да предотврати всякакви „течове“ в червата, като предотвратява увреждането на токсините от напускане на храносмилателния тракт и достигане до останалата част от тялото. В някои проучвания това се изразява в намаляване на възпалението и по-малко симптоми при пациенти с киселинен рефлукс и синдром на пропускливи черва.

Как да изберем най-добрия колаген за пиене

Първото правило при избор на най-добрия колаген за ставите е не неговата цена, а да изберете надежден производител. Колагенът най-често се получава от говежди и рибен колаген.

Говеждият колаген обикновено е хипоалергенен. Това не е така при рибния колаген, така че всеки, който има алергия към риба, трябва да внимава за избора си на хранителни добавки с колаген. Обратно, рибните колагенови пептиди могат да имат по-голям капацитет за задържане на вода, което би могло да се превърне в полза за хидратация на кожата и дори хидратация на ставната тъкан.

Другото важно нещо при избора на колаген под формата на таблетки или капсули е за какво искате да го пиете. Ако искате да се възползвате от ползите и качествата му свързани с косата, кожата и ноктите, изберете колаген тип I и тип III. Колаген от тип I е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Намалява фините линии и бръчки и подобрява еластичността и хидратацията на кожата.

Той не само помага за възстановяването на мускулите, очите, костите и гръбначния стълб, но също така е добър за укрепване на ноктите и помага на косата да растете по-силна и гъста. Тип 1 колаген е най-разпространен в морския колаген. Ако търсите продукт за поддържане на здравето на кожата, тип I е топ избор, тъй като буквално е градивен елемент на кожата.

В идеалния случай изберете добавка, която осигурява около 10 грама колаген на доза. Изглежда, че това е разумно количество, за да постигнете някои ползи, без да прекалявате с усвояването на капацитета или значително да увеличите приема на протеини излишно.

Ако искате да заздравите или подпомогнете образуването на хрущяла, използвайте колаген от Тип II. Тип II е основният колаген във вашия хрущял, съединителната тъкан, която защитава костите, гръбначните ви дискове и очите ви, което го прави мощен начин да поддържате здравето на ставите.

Най-добрите хранителни добавки за стави с колаген за пиене се извличат от пилешки колаген. Той по своята същност включва хондроитин сулфат и глюкозамин сулфат, които са популярни и за поддържане на здрави стави.

Кога и за кого е полезно да се приема колаген за укрепване на ставите?

Приемането на колаген за пиене има смисъл за всеки, който страда от проблеми със ставите. Но дори и активните спортисти, които често натоварват ставите си, могат да се възползват от допълнителното снабдяване с колаген.

Разбира се, важно е укрепването на ставите с колаген да не приключи след няколко дни. Допълнителното снабдяване с колаген трябва да се поддържа за по-дълъг период от време, за да се възползвате наистина от ползите му.

Какво трябва да имате предвид, когато укрепвате ставите си с колаген?

Когато има промени в човешкия организъм, е важно да се даде време на целия процес. Ако човек стане твърде нетърпелив и иска да види резултатите бързо, може преждевременно да прекрати лечението. Тялото просто се нуждае от време, за да се адаптира.

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е, че колагенът не е чудодейно лекарство и други фактори също играят роля в укрепването на вашите стави. Това означава, че лошата диета, малкото упражнения и стресът не могат да бъдат компенсирани чрез добавяне на колаген.

Колагенът е инструмент, който подпомага здравословното функциониране на ставите, когато всички други фактори като диета и упражнения също са изпълнени.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон