индивидуален тренировъчен режим Индивидуална ФИТНЕС ПРОГРАМА ЗАПОЧНИ ОЩЕ ДНЕС! С нас ще постигнеш мечтаните резултати

Ако твоята цел е: Правилно хранене , Покачване на маса , Релеф и изчистване на мазнини , Ефективни тренировки , Сваляне на килограми

Ти си на правилното място – твоят фитнес инструктор!

Няма универсален режим на хранене или фитнес програма. Ето защо ние подхождаме към всеки клиент индивидуално. Нашите услуги са съобразени с начина ви на живот, вашите цели, нивото ви на напредналост и времето, с което разполагате.

предимства фитнес програма и хранителен режим

ВЛЕЗ ВЪВ ФОРМА СЕГА!

ХРАНИ СЕ ПРАВИЛНО, ТРЕНИРАЙ РЕДОВНО

Индивидуална фитнес програма

Няма универсален тренировъчен режим, който да бъде еднакво ефективен при различните хора. Ето защо, вие имате нужда от индивидуална фитнес програма, съобразена с всички особености на тялото ви и начина ви на живот.

Научи повече

Индивидуален хранителен режим

Почти всички диети водят единствено до сваляне на вода и мускулна маса. Обикновено са свързани с различни лишения и гладуване, а резултатите са краткотрайни. За да имате красиво и стегнато тяло, трябва да спазвате специално изготвен за вас хранителен режим.

Научи повече

КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ ЗА МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

комплексна програма

Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

Комплесната програма ще е:

 • Съобразена с начина Ви на живот
 • Създадена за вашите цели и възможности
 • В съответствие с вашето тренировъчно ниво
 • Съобразена с предпочитаните от вас храни
 • С препоръка за оптимален прием на хранителни добавки към режима
 • Комуникация и следене на резултатите от комплексната програма в рамките на 60 дни

Научи повече

супер абонамент

Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма и консултация за прием на хранителни добавки ако клиента ще използва такива. Супер абонаментът е:

 • Съобразен с начина Ви на живот
 • Създаден за вашите цели и възможности
 • В съответствие с вашето тренировъчно ниво
 • Съобразен с предпочитаните от вас храни
 • С препоръка за оптимален прием на хранителни добавки
 • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 90 дни относно целият процес на хранене и трениране.
 • Две безплатни промeни на програмата ако се налага
 • Валидност на услугата 90 дни.

Научи повече

ЗАПОЗНАЙ СЕ СЪС СВОЯ ЛИЧЕН ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

Венцеслав Михов

Здравейте,

Казвам се Венцеслав Михов и съм основател на един от най-популярните фитнес блогове в България.

Спортувам от много ранна детска възраст. С фитнес се занимавам от близо 20 години и с всеки изминал ден осъзнавам, че това е моят живот и призвание. С времето разбрах колко много грешки съм допускал и с колко по-малко усилия, мъка и средства съм можел да постигна същите резултати.

Към усилията в тренировките добавих и постоянството в набавянето на цялата информация, до която можех да достигна и нейната систематизация.

Научи повече за мен

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ

Индивидуален подход

Всички програми, които изготвяме са изцяло съобразени с индивидуалните ти нужди, а под внимание взимаме фактори като моментна физическа форма, начин на живот, цели, предишен опит, хранителни навици.

Следене на резултатите

Ние не оставаме безучастни към твоята промяна и постигнати резултати, затова следим развитието ти като ежеседмично попълваме таблица с мерки. Целта е да те мотивираме, за да прогресираш и да постигаш впечатляващи резултати.
защо да изберете фитнес инструктор Венци Михов

Консултации и мотивация

Ще бъдем на твое разположение всеки ден, за да отговорим на всички възникнали въпроси! Искаме да постигнем успехи заедно с теб!

Дълготраен ефект

Нашата цел не е да спазваш режим на хранене само за три месеца, да постигнеш някакви резултати и после да ги загубиш, а да те научим да се храниш здравословно за цял живот. Програмите са подходящи ако искаш да качиш мускулна маса, да отслабнеш и стегнеш тялото си или просто за здраве и тонус.

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ТЯЛОТО И САМОЧУВСТВИЕТО СИ | ЗАПОЧНИ ОЩЕ ДНЕС! СВЪРЖИ СЕ С НАС

КАКВО МИСЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Милена Арсова

Милена Арсова

Препоръчвам с всички ръце, крака, гръб, чиста кожа и новоизлюпени плочки. 👊💪
Венци е първият личен треньор, който взима предвид реалността на тежко и натоварено ежедневие и създава програма, която да се впише в него, вместо да изисква да си обръщам живота наопаки. Нито за момент не съм се чувствала неудобно заради стартови физически способности на ниво “амеба”, а напротив – Венци ме насърчаваше на всяка крачка и надъхваше, когато прогресът се бавеше. За всеки проблем, който си измислях, Венци имаше решение и накрая излизаше прав. Благодарение на неговия подход, успях да изградя здравословни навици за движение, хранене и взимане на добавки, които мога да поддържам дългосрочно без риск от връщане в стари модели на поведение с джънк, мързел и безполезност.
4fitness за президент! 🤩

Милена Арсова

Нурай Бурчин

Нурай Бурчин

Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Отслабнах с 9 кг и съм стегната препоръчвам ви ужасно много.. Благодаря ви ..

Полина Иванова-Николова

Полина Иванова-Николова

Изключително доволна съм от резултатите, които постигнах с изготвения специално за мен хранителен режим и тренировъчна програма, според моите възможности и ежедневие. Харесва ми, че има постоянен контакт и ежеседмична проверка на постигнат резултат в килограми и сантиметри. Така специалистите могат да направят преценка дали и ако да – какво да се добавя и премахва, за да се постигне максимално добър и здравословен резултат. Това е първият ми от многото опити по други програми и схеми, който ми донесе ежеседмични положителни резултати! Препоръчвам горещо!

Росица Красимирова

Росица Красимирова

Много съм доволна от постигнатите резултати,страхотни професионалисти са! Изготвиха ми хранителен режим и много добра тренировъчна програма. Винаги когато имах въпроси бяха на мое разположение. Ако и вие искате професионално отношение и много добри резултати горещо ви ги препоръчвам!

Мадлен Томова

Мадлен Томова

Останах изключително доволна от съветите!Вслушах се в тях и постигнах много добри резултати!Режима е много по-различен от всеки предишен и определено действа!Препоръчвам смело на всеки бъдещ клиент! Успех 🍀

Денислав Костов

Денислав Костов

Уникални професионалисти. Тренирам от доста време, но напоследък без особен резултат. Затова реших да се посъветвам с професионалисти. Тренировъчната програма, която получих беше съвсем различна от моите тренировки. Уникални тренировъчните методики, които ми помогнаха да кача нова мускулна маса. А хранителния режим беше толкова разнообразен и лесен за спазване, подкрепен с много вкусни рецепти. Смело препоръчвам ако искате да пробвате нещо ново и работещо.

Мартин Иванов

Мартин Иванов

Страхотни професионални съвети. Бърза реакция и коректност. Добри резултати с проследяване от самото начало. Съвети спрямо твоя напредък и при нужда корекция. Силно препоръчвам

Мелани Иванова

Мелани Иванова

Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Постигнат добри резултати и се научих да се храня правилно и да спортувам редовно. Препоръчвам ги с две ръце!