Изготвяне на хранителен режим

Индивидуален хранителен режим

Сред повече хора блуждае една заблуда, че работещите режими на хранене са свързани с глад. Не, напротив. Истински полезният и действащ хранителен режим се основава на здравословна диета.

При гладуването се губят само натрупаните вода и мускулна маса. С цел да постигнете пълен контрол върху килограмите, да се радвате на енергично, тонизирано и стегнато тяло, то е нужно да прилагате дългосрочно точния индивидуален хранителен режим, изготвен според спецификата на вашия организъм.

Нужно е да уточним, че не съществуват универсални хранителни режими, които да постигнат еднакво добър ефект при различни личности. Всеки човек притежава различна генетичен код и предразположеност, определящи как ще се развие неговото тяло.

За оптимални резултати ви препоръчваме да изберете нашата услуга изготвяне на фитнес хранителен режим, адаптиран към вашата генетика, цели, начин на живот, тренировъчен опит и свободно време.

Хранителен режим - предимства

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

 • Хранителен режим с определен брой разнообразни хранения. Описание на всяко едно хранене – какви храни съдържа и колко грама е всяка една храна в сурово състояние.
 • Примерни здравословни и вкусни рецепти съобразени с вашия хранителен режим.
 • Химичен състав на храните – подробно описание на всяка една храна колко протеин, въглехидрати, мазнини и калории съдържа.
 • Индивидуално изчислен калориен баланс, с помоща на който ще постигате вашите цели по-лесно. Списък с позволени и забранени храни.
 • Ще си изградите навици за здравословен начин на живот, които ще са ви са от полза, не само докато сте на диета, а и за поддържане на постигнатите резултати в бъдеще.
 • Комуникация и следене на резултатите в рамките на 30 дни

ЦЕНА: 100лв

ПРЕДИМСТВАТА НА СПАЗВАНЕ НА РЕЖИМИ НА ХРАНЕНЕ

Плюсовете за организма от спазването на индивидуален изготвен режим за хранене са много не само за външния вид на тялото, но и като цяло за пречистването на организма и повишаването на здравословните показатели. Някои от предимствата, които може да споменем, са:

 • режим за отслабване води до загубата на излишни килограми;
 • редуциране на риска от развитието на сериозни заболявания като рак, диабет, сърдечно-съдови проблеми;
 • ефективният индивидуален хранителен режим изгражда правилните навици както в големите, така и в следващото поколение;
 • хранителен режим за жена помага за подобряването на нивата на енергия, концентрацията и настроението;
 • фитнес хранителен режим за мъже стимулира качествения нощен сън;
 • захранването на тялото с нужното количество калций и магнезий, които са част от хранителни режими, ви гарантират здравина на костите и зъбите;
 • добрият хранителен режим за релеф ще ви помогне да постигнете желаните форми на отделните мускулни групи;
 • правилният хранителен режим оказва положителен ефект и върху вашия месечен бюджет, като спестява в дългосрочен план излишни разходи за лекарства и лечение;
 • здравословната диета създава предпоставки за по-дълъг и здрав живот. Когато практикувате здравословни хранителни навици, в комбинация с упражнения, можете да подобрите живота си. И да му се наслаждавате значително по-дълго.
предимства хранителни режими

Индивидуален подход

Следене на резултатите

Консултации и мотивация

За качване на мускулна маса

За отслабване и стягане

За здраве и тонус

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ

Всички полета с * са задължителни.

  ПонеделникВторникСрядаЧетвъртъкПетъкСъботаНеделя

  Венцеслав Михов
  [vcj_heading style=“style1″ text_color=“#ffffff“ weight=“700″ size=“xxl“ animation_speed=“2″ animation_delay=“0″]

  ВЕНЦЕСЛАВ МИХОВ

  [/vcj_heading]

  НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЯ

  ФИТНЕС ИНСТРУКТОР

  ЗАПОЗНАЙ СЕ С МЕН

  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ЗА ИЗГОТВЯНЕ НА ИНДИВИДУАЛЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ?

  Екипът на 4fitness.bg познава в детайли спецификите на женското и мъжкото тяло, постоянно следи за новите изследвания и тенденции в режимите за хранене, предлага много варианти на режими спрямо всеки личен план. Преди да изготвим програмата за хранене правим обстойно проучване на потребителския профил, навици, здравословно състояние и цели, за да бъдем максимално ефективни при съставянето на режима.

  Не се ограничаваме само до предлагането на хранителен режим за отслабване, а може да помогнем за насоки в правилната посока за изчистване на организма от вредни радикали и мазнини, фитнес режим за постигане на желания релеф, за покачване на чиста мускулна маса или постигане на плосък корем.

  В случай, че имате нужда от повече подробна информация или отговори на конкретни въпроси, свързани с изготвянето на индивидуален хранителен режим, ние сме на линия. Свържете се още сега с нас за изготвяне на хранителен режим онлайн. Не отлагайте повече. Поставете новото по-добро начало за вашето тяло, хранителни навици и здраве!

  Нека си кажем истината директно – постигането на мечтаната фигура и влизането във форма, става бавно и с определени усилия. Този път не е лесен и бърз, но резултатите в края могат да бъдат невероятни. Преди обаче да стигнете до крайните удовлетворяващи успехи, то ще е нужно да промените ежедневната си рутинна и лошите навици, които да замените с ефикасен индивидуален режим за отслабване и физическа активност.

  В случай че имате нужда от хранителен режим за покачване на мускулна маса, то е задължително да приемате повече калории. За да оформите мускул, е необходимо да натрупате калориен излишък, което става при консумация на по-голямо количество отколкото тялото изразходва при нормални ежедневни дейности.

  Въведение за подобряване на вашата диета

  хранителен режим за мъже и жениОбикновено хората решават да подобрят своя хранителен режим за фитнес в началото на годината. Тогава е и времето, в което много хора решават да подобрят аспекти на здравето и начина си на живот. Всъщност всяко време, в което прецените, че искате да заредите тялото си с ценни храни, витамини, аминокиселини и други, е подходящо за промяна.

  Мнозина ще решат да подобрят диетата си, като се спрат на хранителен режим за релеф, други ще предпочетат хранителен режим за маса, а трети – режим на хранене за отслабване.  Дори след като решат да променят хранителните си навици, някои хора може да имат затруднения с това.

  Може да имат доста развити нездравословни модели на хранене или може да не са добре информирани с какво трябва да се хранят, за да направят хранителната си рутина по-здравословна. Следователно получаването на добра информация за здравословното хранене е важна част от подобряването на диетата, затова за подобно важно решение, трябва да се доверите на специалисти. Може да се възползвате от консултация с нашия екип за изготвяне на хранителен режим онлайн.

  Има много малки, положителни начини за подобряване на диетата ви, включително:

  • подмяната на безалкохолните напитки с вода и билков чай;
  • ядене на месо поне 1 ден в седмицата;
  • замяна на краве мляко с мляко на растителна основа;
  • ядене на цели плодове, вместо да пиете сокове, които съдържат по-малко фибри и често включват добавена захар;
  • избягването на преработените меса, които са с високо съдържание на сол и могат да повишат риска от рак на дебелото черво;
  • яденето на повече чист протеин, който можете да намерите в яйца, тофу, риба и ядки.

  Разбира се, това само малка част от съветите, които може да приложите. Не забравяйте, че всяко тяло е индивидуално и изисква персонален подход за наистина добри резултати.

  Какво е здравословен хранителен режим за изчистване?

  колко вода да пием на ден при хранителни режимиЗдравословната диета е тази, при която енергията се изразходва в същите количества, в които се приема, и която съдържа всички основни хранителни хранителни вещества (например протеин, витамини и минерали). Общото количество енергия, което човек трябва да консумира, варира в зависимост от пола, възрастта и нагласата за упражнения.

  Всички хора трябва да получават енергията си от различни хранителни групи и да включват изобилие от плодове, зеленчуци и пълнозърнести зърнени храни и само малки количества мазнини, за да приложат успешно хранителен режим за изчистване.

  Видове режими за хранене

  Както стана ясно и по-горе при нас се предлагат напълно разнообразни програми за хранене, които са съобразени с целите на човека. Може да избирате между режим на хранене за отслабване за жени или мъже, хранителен режим за изчистване на мазнини, хранителен режим за фитнес, режим за покачване на чиста мускулна маса, хранителен режим за плосък корем и много други.

  Какво получавате?

  Свързвайки се с нашия екип, може да се възползвате от изготвяне на хранителен режим онлайн. Вашата хранителна програма ще включва точен брой хранения с разнообразно меню. Всяко едно ястие ще включва детайлно описание на видовете си съставки и количество.

  Големината на порциона е посочена в сурово състояние. Ще получите също така интересни примерни рецепти, основани на спецификите на вашия фитнес режим.

  Освен описанието на всеки продукт, ще бъде посочен и неговия химичен състав или какъв процент протеин, въглехидрати, мазнини и калории съдържа. В индивидуалния режим за хранене се посочва и персонално изчислен калориен баланс, за да следите по-лесно постигането на крайната цел.

  Програмата обхваща и списък с конкретно разрешени и строго забранени продукти. В края на режима ще получите ценна информация за правилните за вашето тяло храни и ще сте изградили полезни хранителни навици.

  КАКВО МИСЛЯТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

  Милена Арсова

  Милена Арсова

  Препоръчвам с всички ръце, крака, гръб, чиста кожа и новоизлюпени плочки. 👊💪
  Венци е първият личен треньор, който взима предвид реалността на тежко и натоварено ежедневие и създава програма, която да се впише в него, вместо да изисква да си обръщам живота наопаки. Нито за момент не съм се чувствала неудобно заради стартови физически способности на ниво “амеба”, а напротив – Венци ме насърчаваше на всяка крачка и надъхваше, когато прогресът се бавеше. За всеки проблем, който си измислях, Венци имаше решение и накрая излизаше прав. Благодарение на неговия подход, успях да изградя здравословни навици за движение, хранене и взимане на добавки, които мога да поддържам дългосрочно без риск от връщане в стари модели на поведение с джънк, мързел и безполезност.
  4fitness за президент! 🤩

  Милена Арсова

  Нурай Бурчин

  Нурай Бурчин

  Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Отслабнах с 9 кг и съм стегната препоръчвам ви ужасно много.. Благодаря ви ..

  Полина Иванова-Николова

  Полина Иванова-Николова

  Изключително доволна съм от резултатите, които постигнах с изготвения специално за мен хранителен режим и тренировъчна програма, според моите възможности и ежедневие. Харесва ми, че има постоянен контакт и ежеседмична проверка на постигнат резултат в килограми и сантиметри. Така специалистите могат да направят преценка дали и ако да – какво да се добавя и премахва, за да се постигне максимално добър и здравословен резултат. Това е първият ми от многото опити по други програми и схеми, който ми донесе ежеседмични положителни резултати! Препоръчвам горещо!

  Росица Красимирова

  Росица Красимирова

  Много съм доволна от постигнатите резултати,страхотни професионалисти са! Изготвиха ми хранителен режим и много добра тренировъчна програма. Винаги когато имах въпроси бяха на мое разположение. Ако и вие искате професионално отношение и много добри резултати горещо ви ги препоръчвам!

  Мадлен Томова

  Мадлен Томова

  Останах изключително доволна от съветите!Вслушах се в тях и постигнах много добри резултати!Режима е много по-различен от всеки предишен и определено действа!Препоръчвам смело на всеки бъдещ клиент! Успех 🍀

  Денислав Костов

  Денислав Костов

  Уникални професионалисти. Тренирам от доста време, но напоследък без особен резултат. Затова реших да се посъветвам с професионалисти. Тренировъчната програма, която получих беше съвсем различна от моите тренировки. Уникални тренировъчните методики, които ми помогнаха да кача нова мускулна маса. А хранителния режим беше толкова разнообразен и лесен за спазване, подкрепен с много вкусни рецепти. Смело препоръчвам ако искате да пробвате нещо ново и работещо.

  Мартин Иванов

  Мартин Иванов

  Страхотни професионални съвети. Бърза реакция и коректност. Добри резултати с проследяване от самото начало. Съвети спрямо твоя напредък и при нужда корекция. Силно препоръчвам

  Мелани Иванова

  Мелани Иванова

  Супер професиналисти! Програмата, която си поръчах от тях беше направена точно за мен и моите нужди. Постигнат добри резултати и се научих да се храня правилно и да спортувам редовно. Препоръчвам ги с две ръце!