Диети

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Ръководство за кето диета. Видове кето диети, ползи, странични ефекти

Кетогенната диета е диета с ниско съдържание на въглехидрати, с високо съдържание на мазнини, която предлага много ползи за здравето. Многобройни проучвания показват, че този вид диета може да ви помогне да отслабнете и да подобрите здравето си. Кетогенната диета може дори да има полза при диабет, рак, епилепсия и болест на Алцхаймер

Ниско-въглехидратна диета (НВД) срещу ниско-мазнинна диета (НМД)?

Ако искате да отслабнете кой вид диета ще предпочете, тази в която има картофи, ориз и хляб или тази с авокадо, мазна риба, ядки, сирене? В тази статия ще разгледаме коя диета е по-ефективна за изгаряне на мазнини - ниско-въглехидратната или ниско-мазнинната? Или пък комбинацията от двете?

Диета Зоната: Всичко, което трябва да знаете

Ще разберете какво представлява диета "Зоната", какво може и не може да ядете и какви са ползите от нея. Всички, които са спазвали "зоновата диета", твърдят, че този вид хранене, не само помага за отслабване, а и подобрява психическото и физическото здраве и забавя стареенето.

Изгаряне на мазнини и покачване на мускулна маса

В тази статия ще научите как да си изградите ефективна за вас диета, за да постигнете невероятни резултати и да трансформирате тялото си.

Хранителен режим за поддържане на моментната форма

Този хранителен режим е подходящ за хора, които са достигнали желаните резултати в тяхното развитие и искат да поддържат формата си, а защо не и да я подобрят.