Тренировки

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Високо интензивни интервални тренировки срещу ниско интензивни

Има различни причини, поради които хората избират да тренират някакъв спорт. Решението може да бъде породено от желание за здраве, отслабване, тонизиране или просто за развлечение.

Достатъчно ли е кардиото за изгаряне на мазнините

Когато лятото наближи, много хора искат са свалят излишните мазнини, натрупани през зимния период. Кардиото е чудесно за поддържането на тонус и здраво тяло, но не е достатъчно за сваляне на килограми. Ако искате да отслабнете отделете време за тялото си, спазвайте подходяща диета, защото няма да стане с гладуване и с кардио.

5 най-добри упражнения за трудно качващите килограми - Ектоморфи

Има три основни типа на тялото - ектоморфи, мезоморфи и ендоморфи. Различните видове тяло изискват различни методи на трениране. В тази статия ще разберете кои на най-добрите упражнения за трудно качващите килограми - Ектоморфи.

Тренировка за гръб на Радослав Ангелов

Казвам се Радослав Ангелов, роден съм 1989 г. Занимавам се професионално с културизъм от 2010 г., още с дебюта си спечелих сребърен медал в категория Мъже до 70 кг (при лично тегло 63кг), седмица по късно станах победител на квалификацията за национален отбор в категория Мъже до 65 кг.През 2013 година станах републикански и след това балкански шампион по културизъм до 70кг.

Тренировка за гръб на Живко Петков

Живко Петков работи като персонален фитнес инструктор в град Стара Загора. Преди правилния начин на хранене и трениране, най-ключовият елемент за постигане на техните цели е МОТИВАЦИЯТА. А той е този, който може да ви я даде.