Изгаряне на мазнини

Сортирай по: Най-нови | Най-четени | Най-коментирани
Екстракт от зелен чай - Green Tea Extract

Екстракт от зелен чай подпомага загубата на мазнини чрез увеличаване на количеството изгорени калории без никакви странични ефекти като има благоприятен ефект върху ставите и бързото възстановяване на мускулите.

Л-карнитин. Изгаря мазнините и ускорява метаболизма

Основното предназначение на L-карнитина е да пренася мастните киселини, както и триглицериди в митохондриите, където те могат да се окисляват и да произвеждат енергия .

Шест хранителни добавки за релефна коремна преса

Време е да изгорите излишните мазнини и да изградите и оформите коремните мускули. В тази статия ще разгледаме шест хранителни добавки, които ще ви помогнат да се отървете от излишните мазнини и да оформите "нацепена" коремна преса.

Пируват - намалява телесните мазнини и  увеличава мускулната маса

Пируватът значително намаляване умората, подобрява издръжливостта, намалява телесните мазнини и същевременно увеличава мускулната маса, сила и мощ, когато се комбинира с креатин.

Как да си направим перфектния Фет Бърнър

Как да си направим перфектният fat burner като комбинираме продукти от петте категории хранителни добавки за отслабване. Категориите хранителни добавки са: освобождаващи мазнини, изгарящи мазнини, пренасящи мазнини, спиращи складирането на мазнини и активатори на гени.