Изготвяне на персонална комплексна програма

Изготвяне на персонална комплексна програма

Всеки би искал да е в добра форма, особено през лятото. За много хора това е трудна за постигане цел. Някои хора имат добър ген и при тях резултатите се постигат по-лесно. Други пък трябва да минат през хиляди лишения, за да постигнат целите си.

Голяма част от хората се заблуждават, че с тези продукти, които ги предлагат по телевизията ще получат желания резултат без много усилия - само няколко минути на ден или с приема на едно хапче. Това няма как да стане без подходяща диета, продължителни кордио тренировки в подходящо време. Както знаете хубавите неща не стават лесно. Постигат се с много труд и силна воля.

Повечето хора си мислят, че диетата е глад. Всъщност диетата е правилно хранене. Не се доверявайте на тези диети с бързи резултати. Ако гладувате това, което ще свалите е вода и мускулна маса. Не се заблуждавайте, че ако гладувате ще свалите мазнини и ще изглеждате добре. За да постигнете трайни резултати и да изглеждате добре вие трябва да спазвате в дългосрочен план подходящ за вас хранителен режим.

 personalen-hranitelen-rejim

Не е важно колко килограма сте, а как изглеждате. Много хора изглеждат добре в дрехи, но като се съблекат по бански, нещата изглеждат по друг начин. Както знаете мускулът е три пъти по-малък на обем от мазнините. Това значи, че ако свалите мазнини и качите мускули, ще изглеждате много по-добре. Много хора искат да свалят мазнини, но да не качват мускули, а само да се стегнат. Няма как да се стегнеш, ако не качиш мускули. Мускулната маса придава красивия и добре оформен вид на тялото.

Когато става въпрос за хранителен режи с цел покачване на мускулна маса, най-важният фактор е консумация на калории. За изграждането на мускулите, вие трябва да създадете калориен излишък - ядете повече калории, отколкото тялото ви изгаря чрез ежедневни дейности, тренировки и нормални физиологични процеси.

Но тези калории трябва да идват от храни богати на хранителни вещества. Ако се храните с тестени, мазни и пържени храни ще качите само вода и мазнини. Трябва да наблягате на сложни въглехидрати, протеини и здравословно мазнини. 

trenirovychna-programa

За да влезнете във форма вие се нуждаете от професионално изготвен хранителен режим и тренировъчна програма съобразен с вашите цели, начина ви на живот и типа на тялото ви.

Трябва да знаете, че няма универсален начин на хранене и трениране, който да даде еднакво добри резултати при различните хора. Всеки има различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му. Затова вие се нуждаете индивидуална тренировъчна програма и хранителен режим съобразени с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате.

Когато тренировъчната програма, хранителният режим и хранителни добавки се комбинират, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

hranitelni-dobavki 

Ако сте достатъчно мотивирани, готови да спазвате хранителен режим, да тренирате здраво и да постигнете впечатляващи резултати, свържете се с нас и ние ще ви изготвям комплексна програма. Ще получите подробна информация за това:

 

  • ⚏▶ Какво и как да тренирате - видео, техники на изпълнение, серии, повторения и почивка между тях.
  • ⚏▶ През колко време и какво да ядете - индивидуално изчислен калориен баланс, с помощта на който ще постигате вашите цели по-лесно.
  • ⚏▶ Примерни здравословни и вкусни рецепти съобразени с вашия хранителен режим.
  • ⚏▶ Ще си изградите навици за здравословен начин на живот, които ще са ви са от полза, не само докато сте на диета, а и за поддържане на постигнатите резултати в бъдеще.
  • ⚏▶ Консултация за прием на хранителни добавки, какво и как да приемате. Най-добрите комбинации за постигане на оптимален ефект.
  • ⚏▶ Безплатни седмични консултации в рамките на 90 дни.
  • ⚏▶ Един безплатен ъпдейт на програмата в рамките на 90 дни.
  • ⚏▶ За повече информация, пишете на мейл info@4fitness.bg
  • ⚏▶ Цена на услугата 100лв

 

За направата на всяка статия влагаме много труд, усилия и време, за да може да Ви поднесем достоверна и лесна за разбиране статия. Ако статията Ви е била полезна, моля да я споделите в социалните мрежи, за да достигне до повече хора. Не забравяйте да ни последвате в Instagram и да харесате нашата страница във Facebook.  Благодаря ви!

  • Хранителен режим

    Когато начинът ви на хранене е съобразен с начина ви на живот, вашите цели, тренировъчния ви стаж и свободното време, с което разполагате, вие ще постигнете желаните резултати. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

  • Комплексна програма

    Когато тренировъчната програма, хранителният режим и точните хранителни добавки се комбинират със следене на резултатите и оптимизиране на процеса, резултатите ще се постигнат по-лесно и ефекта ще е много по-голям.

  • Тренировъчна програма

    Повечето хора имат изоставащи мускулни групи, на които трябва да се обърне по-детайлно внимание, за да се изгради красиво и симетрично тяло, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма.

  • Супер Абонамент

    Супер Абонамент включва хранителен режим, тренировъчна програма, консултация за прием на хранителни добавки, всекидневни консултации, следене на резултатите и оптимизиране на процеса в рамките на 3 месеца.