Телешки аминокиселини

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 20 (1 Страници)

Телешките аминокиселини осигуряват всичките 9 вида есенциални аминокиселини. Хидролизираният протеин на BEEF AMINOS спомага за поддържането и растежа на мускулна маса, а както и за по-здрави стави и сухожилия.

Говеждото месо е признат източник на протеини сред професионалните спортисти. Обикновено протеините се разграждат ензимно, за да се получат биодостъпни пептиди. Пептидите на BEEF AMINOS се извличат чрез налягане, за да се получи оптимална хидролиза на прясното сурово говеждо месо, а не чрез използване на химикали. Резултатът е отлична смилаемост, разтворимост и усвояване.

Това позволява бързо възстановяване на увредените мускули след тренировка, както и по-ефективен мускулен растеж.

Защо да изберем телешки аминокиселини?

Говеждото месо е най-изпитаната във времето храна за културизъм на планетата. Съдържа всяка аминокиселина, която ви е необходима за мускулен анаболизъм (растеж) и възстановяване, плюс много повече. С помощта на телешки аминокиселини вече можете да впрегнете анаболизма на говеждо месо в ултраконцентрираната и ултра удобна форма на таблетка, без нито една от мазнините, холестерола или излишните калории!

Еритроцитите са известни още като червени кръвни клетки. Те държат хемоглобина, отговорен за доставката на кислород от белите дробове до мускулите и други тъкани в тялото.

Аминокиселинният профил на говеждите еритроцити надминава този от говеждата пържола, суроватката и растителния протеин. Основната причина за това е високото съдържание на аминокиселините BCAA (изолевцин, левцин, валин), които имат важна роля в изграждането на мускулните тъкани.

Телешките аминокиселини се абсорбират много бързо заради ниската си молекулна маса от 1000 U. Само за сравнение, казеиновата протеинова маса е 300 000 U, а суроватъчният протеин е 60 000 U. Ето защо телешки аминокиселини навлизат в кръвния поток и достигат до мускулните клетки за максимално кратко време след прием.

Качества и предимства на телешки аминокиселини

  • Увеличава синтеза на протеини
  • Помага за възстановяването
  • Увеличава растежа на мускулна маса
  • Предотвратява мускулите от разпад
  • Високо съдържание на BCAA и есенциални аминокиселини

От какво най-често са извлечени?

Телешките аминокиселини обикновено съдържат комплекс от 100% чист изолат от говежди протеин от висок клас, говежди албумин концентрат, говежди имуноглобулинов изолат и аржентински телешки черен дроб. Всяка капсула съдържа пълната гама концентрирани аминокиселини, включително високи нива на разклонени верижни аминокиселини и биоактивни растежни фактори. Всяка доза осигурява разнообразен източник на аминокиселини, поличени само от първокачествени източници на говеждо месо.

Благодарение на тези първокласни съставки, телешките аминокиселини насърчават по-доброто, по-устойчивото изграждане на мускули, възстановяване и цялостен анаболизъм (растеж).

Какво представляват телешките аминокиселини и какви са техните ползи за организма?

Телешките аминокиселини са концентрирани форми на аминокиселини, които се произвеждат от телешко месо. Те съдържат широк спектър от есенциални и неесенциални аминокиселини, които са важни за мускулното възстановяване и растеж. Телешките аминокиселини имат висока биологична стойност, което означава, че организмът ги усвоява лесно и ги използва ефективно за изграждане и ремонт на мускулите. Те подпомагат повишаването на мускулната маса, подобряват физическата издръжливост и възстановяването след интензивни тренировки.

Какви са основните приложения на телешките аминокиселини?

Телешките аминокиселини са особено полезни за спортистите и фитнес ентусиастите. Те помагат за изграждането и поддържането на мускулна маса, което е важно за повишаване на физическата издръжливост и постигане на по-добри резултати от тренировките. Телешките аминокиселини също така помагат за възстановяването на мускулите след интензивни упражнения и намаляват мускулната разградяне. Те могат да бъдат използвани и при диети за отслабване, защото помагат да се запази мускулната маса при намален прием на калории.

Как се приемат телешките аминокиселини?

Телешките аминокиселини могат да се приемат чрез храната или чрез хранителни добавки. За да получите достатъчно количество от телешките аминокиселини, трябва да включите в менюто си храни като телешко месо, яйца, риба, мляко и млечни продукти. Ако предпочитате по-удобен начин за прием, можете да изберете хранителни добавки с телешки аминокиселини, които са налични в различни форми като таблетки, прах или течност. Следвайте указанията на производителя относно дозирането и начина на употреба на продукта.

Вижте още: добавки за фитнес

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон