Л Карнитин / L Carnitine

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 232 (12 Страници)

За да отслабнат много хора биха направили всичко, но доста от тях биха го направили по нездравословен начин. Никога не трябва да е на всяка цена. Не вярвайте на диетите с бърз ефект или на вълшебното хапче, което ще ви помогне да свалите бързо излишните килограми. Има добавка за отслабване, която доказано ви помага да изгорите мазнините, като ги преобразувате в енергия, и е известна като Л Карнитин.

Успешното отслабване не е лесна задача. Това отнема време, всеотдайност, редовни тренировки и най-вече правилно хранене. В нашия натоварен модерен свят е трудно да се храним здравословно при всяко едно хранене. Дори при цялата си упорита работа примът на нездравословна храна може да съсипе вашия прогрес. Приемът на Л Карнитин може да бъде добър съюзник в борбата с излишните килограми. Нека да разгледаме конкретно ползите от l carnitine за отслабване, предлаган на топ цена в нашия магазин.

Добавките с ел карнитин са популярни от години и остават едни от най-често купуваните продукти на пазара. Тук ще научите какво точно представлява той, какво прави в организма и какви ползи могат да произтичат от употребата му.

Какво е Л Карнитин и за какво служи?

L-карнитинът се произвежда естествено в човешкото тяло. Основната му функция е транспортирането на мастни киселини в митохондриите на вашите клетки. Този процес влияе пряко върху производството на енергия в тялото ви. Докато л карнитин облагодетелства отслабването, той може да предложи множество други ползи за здравето. Те включват:

  • Подобряване на настроението ви
  • По-добра мозъчна функция
  • По-добро здраве на сърцето
  • Намаляване на въздействието на сериозни заболявания

L-карнитинът е важна аминокиселина. Той играе важна роля за повишаване на метаболизма на тялото ви. Това прави, като подобрява митохондриалната функция и увеличава клетъчната енергия. Много спортисти го използват, за изгаряне на мазнините, за засилено възстановяване и за предотвратяване на мускулната умора.

L carnitine за отслабване

L-карнитинът работи чрез транспортиране на мастни киселини от храната в митохондриите на клетката, където се превръщат в енергия. Това ви позволява да изгаряте мазнини по време на тренировки и в същото време ще предотвратите мускулна недостатъчност, умора и това мудно чувство, което изпитват много хора, особено по време на фаза на диета.

Енергията, която се произвежда от мастните киселини, може да се използва от сърцето, мозъка и мускулите, предизвиквайки положителен ефект върху трите от тези части в тялото.

Освен загуба на мазнини и отслабване, други предимства на L-Carnitine включват повишена издръжливост и подобрено възстановяване на мускулите.

Подобрява атлетичните показатели

Редовните тренировки са решаваща част от всяка стратегия за отслабване. Това е просто - колкото повече спортувате, толкова повече калории и енергия изгаряте, което означава и повече загуба на тегло. Всички знаем колко изморителни могат да бъдат тези тренировки. За щастие, едно от най-добрите предимства на л карнитин за отслабване е влиянието му върху атлетичните показатели.

Всъщност L Carnitine е популяризиран във фитнес индустрията заради влиянието си върху производството на енергия. По принцип, когато приемат е ел-карнитин преди тренировка, ще имате енергиен взрив, за да разтърсите вашите упражнения. Повече енергия почти винаги означава по-добри резултати. Плюс това няма да сте твърде изтощени след това!

Това не спира дотук. Няколко проучвания показват, че малка дневна доза л карнитин значително намалява мускулната треска и щетите от усилените тренировки. Доказано е също, че може да допринесе за намален период на възстановяване след тренировка. Намалената нужда от почивка означава, че можете да се активирате отново по-бързо и да запазите изгарянето на телесните мазнини.

Повишава ефективността на инсулина

Л Карнитин може да подобри действието на инсулина в организма. Инсулинът е хормон, който регулира нивата на кръвната ви захар. Когато ядете захар, панкреасът ви произвежда и освобождава инсулин за транспортиране и контрол на кръвните ви захари. Когато имате излишък от глюкоза, вашият инсулин казва на тялото ви да спре да изгаря мазнините и да започне да го съхранява.

Хормоновите сигнали, които казват на тялото ви да съхранява мазнини, очевидно водят до увеличаване на напълняването и процентите на телесните мазнини. L Carnitine може да помогне за контролиране на това увеличаване на теглото. С по-ефективен инсулин, кръвната ви захар ще се поддържа на по-ниско ниво, което в крайна сметка подкрепя загубата на тегло, а не наддаването на тегло.

Хранителните добавки с Л-карнитин, предлагани на супер цена във 4Fitness Shop могат също да помогнат за по-добрата функция на мозъка. Може да откриете, че се фокусирате по-лесно, когато приемате L-Carnitine редовно, особено ако не получавате тази добавка за отслабване чрез хранителния си режим.

Хранителните добавки с ел-карнитин могат да забавят процеса на стареене поради ефекта му и върху клетъчното здраве. Не съдържат стимуланти. Те не съдържат никакъв кофеин или други стимуланти, които се намират в други популярни енергийни добавки и напитки. Това е важно да се отбележи, защото можете да приемате L-Carnitine по всяко време на деня.

Ние от 4Fitness Shop предлагаме едни от най-добрите добавки с Л Карнитин на много добра цена. Направете вашата поръчка още днес и започнете да се наслаждавате на всички енергийно стимулиращи, изгарящи мазнини, изграждащи мускулите ефекти.

Кога е най-доброто време за прием на L-карнитин?

Тъй като Л карнитин може да се абсорбира бързо в тялото, особено когато се консумира в течна форма, най-доброто време за прием е сутрин и / или преди тренировки. Препоръчва се да приемате между 2-4 g на ден, разделени на две или три равномерно разделени дози.

Хората имат най-добри резултати, когато приемат L-Carnitine с между 30 и 40 грама въглехидрати. Това е така, защото въглехидратите вдигат нивата на инсулин.

За да може ел карнитинът да влезе в мускулните клетки и да свърши своята работа, нивата на инсулин трябва да бъдат повишени. Приемът на L-Carnitine, когато инсулинът е повишен, също помага да се достави повече глюкоза до мускулните клетки. Това от своя страна спомага за повишаване на енергията и ефективността на тренировките.

Също така може да комбинирате Л Карнитин за отславане с други добавки като синефрин, гуарана, кофеин, зелен чай, cla, гарсиния камбоджа, хром пиколат и др за по-добър ефект.

Друго важно нещо за л-карнитина е, че няма нужда да се почива от него, тъй като се произвежда естествено от организма и работи добре при продължителна употреба без странични ефекти.

Готови ли сте да постигнете целите си за отслабване? Искате ли да подобрите цялостното си здраве днес? Тогава L-Carnitine with Chromium е идеалната добавка за вас. Това е идеалният начин да подкрепите загубата на тегло! L-карнитинът разгражда мазнините и глюкозата, докато хромът работи едновременно, за да поддържа здравия метаболизъм на глюкозата. Тези две съставки работят заедно, за да ви помогнат да отслабнете.

Под каква форма да изберете Л карнитин?

Капсули: Нашите висококачествени капсули съдържат L карнитин в най-чистата му форма и не съдържат химикали, подобряващи вкуса. Те вече са дозирани, което улеснява избягването на предозирането. Освен това те са лесни за транспортиране.

Ампули: Основно предимство на ампулите е бързата им абсорбация, дължаща се на течното им състояние. Ефектът на Л карнитинът започва бързо, което ви позволява да се насладите на ползите от него веднага. Подобно на капсулите, нашите страхотни ампули с L карнитин вече са дозирани и лесни за вземане, когато сте в движение.

Прах: С него можете сами да определите дозата и по този начин да покриете индивидуалните си дневни нужди от Л карнитин. Не съдържа допълни съставки. Приготвянето му е много лесно. От една страна се разтваря перфектно във вода, а от друга може да се приема със сок, мляко или под формата на смути.

За кого е полезен приемът на хранителни добавки L Carnitine?

Приемът на L карнитин може да бъде особено полезен за вегетарианци и вегани. Тъй като те не могат да покрият дневните си нужди с храната, е хубаво да приемат допълнително. Това вещество не се намира в достатъчни количества в растителните храни.

Повишени са нуждите от Л карнитин и при бременните и кърмещите жени, както и при хората с метаболитни нарушения и заболявания.

В допълнение можем да кажем, че L карнитинът е подкрепа за всички, които са физически и психически много активни и се нуждаят от повече енергия. Хранителните ни добавки могат да подобрят представянето ви в спорта, да стимулират липидния метаболизъм и да ускорят възстановяването при стрес.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон