Тестостерон стимулатори

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 255 (13 Страници)

Тестостеронът е основният хормон, свързан с мускулната маса, повишаване на силата и либидото. Но това са само една част от ползите, които изпълнява тестостерона в организма. Тестостеронът влияе за доброто настроение, памет, здравето на костите, сърцето и сърдечно съдовата система.

Ако искате да качите чиста мускулна маса, без излишни мазнини, да увеличите издръжливостта си и като цяло атлетичните си показатели, трябва да поддържате високи нива на тестостерон. В нашия онлайн магазин 4Fitness Shop може да намерите най-ефективните тестостеронови бустери, на много добри цени.

Какво са и какво правят тестостероновите бустери?

Тестостероновите бустери съдържат различни натурални съставки, за които клинично е доказано, че помагат за повишаване на тестостерона в нормални граници или намаляват други хормони, които потискат производството на тестостерон като кортизола - хормонът на стреса. Кортизолът е известен с това, че нарушава производството на тестостерон или качеството на съня, друг важен фактор за оптимизиране на производството на тестостерон.

Една част от тези добавки увеличават производството на тестостерон в тестисите ви, други карат тестисите ви да произвеждат повече от този хормон, а трети правят така, че да има повече свободен тестостерон в кръвта.

Така или иначе, в крайна сметка тези натурални хранителни добавки имат за цел да дадат всички предимства, които здравословното ниво на тестостерон може да осигури: по-бързо възстановяване от упражнения, по-големи и по-силни мускули и повишено либидо.

Най-ефективните хранителни добавки повишаващи тестостерона

Тестостероновите бустери съдържат много съставки и вероятно е трудно да си изберете продукт, който ще ви свърши работа. Затова трябва да знаете, кои са най-ефективните хранителни добавки повишаващи нивата на тестостерон и в какви дози трябва да ги приемате. Най-добрите съставки в един тестостеронов бустер са: Longjack, Tribulus Territris, Fenugreek, Maca, D-aspartic Acid, ZMA, Ashwagandha, Vitamin D.

Основни ползи от приема на тестостеронови бустери

Тестостеронът намалява телесните мазнини. Той е отговорен за регулирането на метаболизма на инсулин, глюкоза и мазнини. С намаляването на нивата ни на тестостерон способността на тялото ни да регулира метаболизма на инсулин, глюкоза и мазнини намалява, което от своя страна кара мастната тъкан (т.е. мазнината) да започне да се натрупва.

От друга страна, увеличената мастна тъкан може също да допринесе за по-нататъшно намаляване на нивата на тестостерон, защото превръща тестостерона в естроген.

Тестостеронът повишава мускулната маса и сила като увеличава синтеза на протеин в мускулите. Може би всеки един от вас иска да качи мускулна маса и същевременно да свали малко излишни мазнини? Независимо да искате да качвате килограми или да чистите мазнини, високите нива на тестостерон са от решаващо значение.

Тестостеронът укрепва костите. С напредване на възрастта много хора имат проблеми с костите и ставите. Много проучвания доказват, че хората с високи нива на тестостерон страдат много по-малко от това костно-отслабващо заболяване.Високите нива на тестостерон увеличават костната плътност чрез стимулиране на костната минерализация, както и намаляват костната резорбция. Предприемете стъпки, за да подобрите нивата си на тестостерон сега, за да се наслаждавате на здрави кости до старост.

Тестостеронът повишава либидото и подобрява ерекцията. Тестостеронът е полов хормон, така че не е изненадващо, че ниското либидо и еректилната дисфункция са два от първите признаци на нисък тестостерон, който мъжете забелязват. В нашия онлайн магазин 4Fitness Shop може да намерите най-ефективните тестостеронови бустери с помощта, на които да се наслаждавате на голямо желание за секс и честа ерекция.

Както разбрахте високите нива на тестостерон за един мъж са от решаващо значение.  Тестостеронът е отговорен за мускулната маса, телесните мазнини, силата, издръжливостта, либидото, ерекцията, костното здраве, настроението на един мъж. След 30 годишна възраст нивата на тестостерон при мъжете намаляват с 1% годишно. Затова ако мислите, че нивата ви на тестостерон намаляват за сметка на естрогена, не се колебайте, а пробвайте тестостеронов бустер.

Какво е ролята на тестостерон стимулаторите и за какво се използват?

Тестостерон стимулаторите са хранителни добавки, които се използват за подобряване на нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът е ключов хормон, който играе важна роля за мъжкото здраве и физическата производителност. Тестостерон стимулаторите помагат на организма да увеличи производството на тестостерон или да подобри усвояването и използването на наличния тестостерон.

Мога ли да комбинирам тестостерон стимулаторите с други хранителни добавки?

Да, често може да се комбинират тестостерон стимулаторите с други хранителни добавки, но е важно да се консултирате със своя лекар или диетолог, преди да започнете комбинирането на различни добавки. Те ще ви помогнат да определите дали комбинацията е безопасна и подходяща за вашите нужди. Не забравяйте да се съобразите с указанията на производителя и да спазвате препоръчителните дозировки на всяка добавка, която приемате.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон