Крил ойл Омега 3

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 12 от общо 12 (1 Страници)

Крил ойл е вид хранителна добавка с богато съдържание на омега-3 полиненаситени мастни киселини. Добива се от скаридоподобен зоопланктон, наречен крил, който е характерен за чистите антарктически райони.

Крилът лежи в началото на морската хранителната верига, което означава, че продуктите, добити от него, се радват на изключителна чистота и високо качество. Още повече, всички продукти с крил преминават строг производствен контрол, за още по-голяма сигурност.

Ето защо, крил ойл е с по-висока от средната цена за добавка с омега-3. Високото качество, чистотата на съставките и редицата здравословни ползи обаче, многокатно надхвърлят ценовата стойност.

Какви са здравословните ползи от приема на крил ойл?

Крил маслото е един от най-богатите източници на омега-3 ненаситени мастни киселини, в това число ейкозапентаенова (ЕРА) и докозахексаенова (DHA) киселини. Омега-3 мастните киселини са вид есенциални мазнини, които изпълняват редица важни функции в човешкото тяло.

Те не могат да бъдат синтезирани от човешкия организъм, затова трябва да бъдат набавяни външно, обикновено чрез диетата или хранителна добавка.

Редовният прием на добавка с омега крил ойл е свързан с редица ползи, както за физическото, така и за психическото здраве. Понижен холестерол, подобрена мозъчна функция, подсилен имунитет, подобрено зрително здраве и понижен риск от сърдечни заболявания, са само някои от здравословните ползи, свързани с редовната суплементация с масло от крил.

В допълнение, крил маслото предлага по-високо съдържание на антиоксиданти, като холин и астаксантин, по-устойчиво снабдяване на тялото с омега-3 и по-малко до никакви странични ефекти.

Ето и някои от най-изявените ползи от приема на масло от крил:

 • Стимулира мисловната дейност, концентрацията и паметта
 • Понижава нивата на лошия LDL холестерол и триглицеридите в кръвта
 • Намалява възпалителните процеси в тялото
 • Понижава риска от артрит и ставни болки
 • Подобрява функцията на сърдечния мускул
 • Облекчава симптомите на предменструалния синдром
 • Регулира кръвното налягане и подобрява циркулацията на кръвта
 • Понижава риска от развитие на ракови болести
 • Бори депресията и подобрява настроението
 • Подобрява здравината и еластичността на кожата, косата и ноктите
 • Забавя процесите на стареене 

Препоръчителни дози

Крил ойл омега 3 е напълно натурален продукт и неговият прием не се асоциира с нежелани странични ефекти. Специалистите препоръчват прием от порядъка на 3 месеца, след което е добре да починете поне месец.

В някои много редки случаи може да се наблюдава стомашно неразположение, понижен апетит, киселини или гадене. Тези странични ефекти обикновено се получават вследствие на прекомерно високи дози.

Също така, маслото от крил не се препоръчва за хора които вземат медикаменти за разреждане на кръвта, тези, които се подготвят за операция, както и за бременните и кърмещите.

Повечето специалисти препоръчват дневни дози от порядъка на 500 мг. За най-добри резултати се запознайте с препоръките на производителя, преди употреба.

В нашия онлайн магазин 4fitness.bg можете да намерите богат асортимент от висококачествени добавки с крил ойл омега 3 на най-добрата цена. Всички наши продукти са с доказан произход и съдържат съставки в най-чиста форма.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон