Трибулус Терестрис / Бабини зъби

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 103 (6 Страници)

Tribulus terrestris, известно още като бабини зъби или трибулус е растение с изключителни свойства. Екстрактите от това растение се използва в хранителните добавки за повишаване нивото на тестостеорн, либидо и атлетично представяне.

Най-добрият Трибулус високо съдържание на сапонини и други хранителни вещества може да се намери в България на изгодна цена. Трибулусът дължи ценните си свойства на сложния си състав, който включва такива вещества като биоелементи, витамини, флавоноиди, фитостероли, стероидни сапонини, фенилни киселини, аминокиселини и растителни протеини.

Основни качества и предимства на Трибулус Терестрис (Бабини зъби)

Tribulus terrestris – подобрява либидото, плодородието и обща мъжественост

Това растение се цени преди всичко заради положителните си ефекти върху ендокринната система и за елиминирането на възможни нарушения на ендокринната система.Мъжете, които страдат от твърде ниско ниво на тестостерон, забелязват значително повишаване на този хормон, когато използват бабини зъби за полова мощ.

Всичко това благодарение на съдържанието на стероидни сапонини, които се съдържат в него. Това води до повишена готовност за секс и борба с нарушенията на ерекцията.

Благодарение на това можете да се насладите на повече енергия и жизненост, по-добро физическо и психическо състояние.

В същото време, когато нивото на тестостерона в мъжкото тяло се повиши, либидото се увеличава и сексуалната ефективност е по-добра. Приемът на таблетки бабини зъби също така подпомага плодовитостта чрез повече производство на сперма и по-голяма мобилност на сперматозоидите.

Бабини зъби таблетки на супер цена –за покачване на чиста мускулна маса и сила

Нещо повече, трибулус терестрис увеличава силата и ефективността чрез стимулиране на синтеза на протеини и помага в изграждането на мускулна маса. Поради тази причина хранителните добавки под формата на таблетки и хапчета, които съдържат екстракт от бабини зъби, се използват от хора, които не само искат да повишат сексуалното си представяне, но и тренират за покачване на мускулна маса и сила.

Действа като диуретик

Източната медицина използва Трибулус като естествена билка за много заболявания на органи като бъбреци и черен дроб. Екстрактът от бабини зъби е известен с действието си за намаляване на отока, тъй като премахва излишната вода от тялото и подпомага работата на пикочните пътища, поради диуретичните си свойства.

Действа благоприятно върху сърцето и и цялата сърдечно-съдова система

Много ценно предимство на трибулус е благоприятното му въздействие върху сърцето и цялата сърдечно-съдова система , което допринася за регулирането на хипертонията, намаляването на риска от сърдечни пристъпи и намаляване на нивата на холестерола, следователно предотвратява и атеросклерозата. Tribulus terrestris също поддържа здравето на нервната система.

Действа като адаптоген

Адаптогените като трибулус повишават устойчивостта ни към отрицателни фактори, влияещи на организма, като стрес. Трибулусът е безценна помощ при регулирането на нервното напрежение, осигурява защита срещу депресивни състояния и оказва положително въздействие върху психическото състояние.

Качество и цена на трибулус терестрис

Цената на таблетки с трибулус терестрис варира значително. Това зависи от производителя, качеството на суровината и самата форма. Най-евтино решение е да вземете трибулус терестрис под формата на прах, но вкуса не е много приятен.

Най-добрата и много по-ефективна форма на Tribulus terrestris са таблетките, а цената им зависи от концентрацията и процента съдържание на стероидни сапонини, активната съставка на бабините зъби. Изберете продукт, които съдържа български трибестан. Пример за това са ALLMAX NUTRITION TRIBX 90 / 90 капсули, CVETITA HERBAL TRIBULUS MAX Liquid 100 мл, VEMOHERB Bulgarian Tribulus 90 caps.

В нашия онлайн магазин 4Fitness Shop може да намерите голямо разнообразие от бабини зъби както на прах, така и на таблетки, хапчета и капсули. Ние предлагаме най различни разфасовки от най-доброя трибулус на много достъпна цена.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон