Хиалуронова киселина

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 24 (2 Страници)

Хранителните добавки с хиалуронова киселина гарантират, че тъканите на тялото са адекватно хидратирани. Поддържат правилното функциониране на имунната система, процеса на зарастване на рани и здравето на очите и ставите.

Като естествена част от стареенето нивата на производство на хиалоронова киселина в организма намаляват, което води до по-суха и по-тънка кожа. За да противодействат на тези негативни ефекти, мощните хидратиращи ефекти на качествените капсули и таблетки с хиалуронова киселина могат да възстановят влагата и гъвкавостта на кожата.

Предимства на добавките с хиалуронова киселина за кожата

Ежедневният прием на хранителни добавки с хилоронова киселина може да помогне на кожата да се хидратира по-добре, което води до подобряване на външния вид, функционирането и здравето. Тъй като кожата служи за защита на тялото от външни заплахи, поддържането на здрава, хидратирана кожа е жизненоважно за цялостното здраве.

Уникалните хидратиращи свойства на хиларионова киселина допринасят за здравината, устойчивостта и еластичността на кожата и могат да възстановят по-младежкия тен, като намаляват появата на фини линии и бръчки. Освен това антиоксидантните свойства на таблетките и капсули с хиалуроновата киселина могат да помогнат за предотвратяване на признаци на стареене, причинени от увреждане от излагане на слънце и свободни радикали.

В допълнение към хидратиране на кожата, приемът на таблетки хиалуронова киселина предлагат редица други ключови предимства; жизненоважна роля за регенерацията на тъканите, както и за здравето и правилното функциониране на ставите и очните тъкани.

Регенерация на тъкани и зарастване на рани

Хиалуроновата киселина активира специфични реакции в кожни клетки, които са ключови за процеса на регенерация на тъканите. Капсулите с хиалурон могат да помогнат да се ускори зарастването на рани в области на увредена кожа и ще намали вероятността от инфекция или белези.

Здраве на ставите и остеоартрит

Доказано е, че приема на хиалуронова киселина таблетки за стави намалява болката и дискомфорта, свързани с остеоартрит, като болки в ставите и по-специално болки в коляното. Това се дължи на смазочните и противовъзпалителните и свойства и способността и да предотвратява влошаването на хрущяла.

Смазва очите

Хранителни добавки с хиалоронова киселина осигуряват и редица ползи за здравето на очите. Установено е, че капки за очи, съдържащи разтвор от веществото, значително подобряват състоянието на повърхността на окото и облекчават дискомфорта, свързан със състояние, наречено синдром на сухото око.

Предлаганите в нашия магазин хиалуронова киселина капсули на изгодна цена също помагат за стабилизиране, заздравяване и защита на окото. Същите хидратиращи свойства, които допринасят за овлажняване на кожата, също гарантират здравето, правилното функциониране и регенеративния капацитет на очните тъкани. Освен това, хилороновата киселина е неразделна съставка на слъзния филм, лигавичната мембрана, която защитава повърхността на окото от дразнители и замърсители в околната среда.

Как да използвате тези добавки?

Хиалуроновата киселина е безопасна добавка, която трябва да се приема ежедневно за идеални резултати. Едно 12-седмично проучване установи подобрения на хидратацията и здравината на кожата с дневна доза от само 120 mg. Дозите до 240 mg дневно трябва да са безопасни за повечето и да дават положителни резултати само за осем седмици.

Храни, богати на хиалуронова киселина

Редица храни служат като естествени източници на хиалуронова киселина. Някои от тях съдържат и хранителни вещества, които са неразделна част от процеса на производство на хиалуроновата киселина на организма, като витамин С, магнезий и естроген.

Източници на хиалуронова киселина:

  • Костен бульон
  • Органични меса
  • Картофи
  • Сладки картофи

Нивото на производство на хиалуроновата киселина на тялото бавно намалява с възрастта и с течение на времето води до суха, рохкава кожа. Нашите таблетки с хиалоронова киселина на достъпна цена могат да помогнат за противодействие на тези ефекти, като допринесат за здравето и правилното функциониране на кожата.

Освен това те действат благоприятно върху ставите, очите и заздравяването на раните. В нашият онлайн магазин може да намерите хиалуронова киселина за стави като самостоятелно, така и в комбинация с други съставки като колаген, хондоритин, глюкозамин на много добри цени.

Колко често трябва да приемам хиалуроновата киселина като хранителна добавка?

Дозирането и честотата на прием на хиалуроновата киселина като хранителна добавка могат да варират в зависимост от конкретния продукт и указанията на производителя. Въпреки това, обикновено се препоръчва приемът на ежедневна доза от около 100-200 милиграма хиалуронова киселина.

Колко време отнема да видя резултати от приема на хиалуроновата киселина?

Резултатите от приема на хиалуроновата киселина като хранителна добавка могат да варират от човек на човек. Някои хора могат да забележат подобрение в текстурата и хидратацията на кожата в рамките на няколко седмици, докато за други може да отнеме повече време. Постоянно и редовно приемане на хиалуроновата киселина е важно за поддържането на ползите за кожата.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон