CGT

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 9 от общо 9 (1 Страници)

CGT е усъвършенствана хранителна добавка за тренировка, която комбинира три от най-ефективните съставки за изграждане на мускули: креатин, глутамин и таурин в една експлозивна формула, осигуряваща на вашия мускул цялостно хранене за максимални мускулни печалби и бързо възстановяване на вашите мускули след тренировки с висок интензитет. Най-често срещаната комбинация на тази три съставки е 5:3:2.

Комбинацията CGT ще ви помогне да имате повече сила и възстановяване по време на тренировка, да предпазите своите мускули от катаболизъм (разпад) след тренировка и по-рядко да имате мускулна треска.

№1 Креатин

Креатинът е една от-най често проучваните добавки и вече е задължителна за всеки спортист, който иска да увеличи силата, интензивността, издръжливостта си, като същевременно забавя настъпването на умората.

Проучванията показват, че приемането на креатин увеличава мускулния размер, силата и издръжливостта, подобрява атлетичните резултати и да подобри мускулното възстановяване. Насищането на мускулите ви с креатин подобрява способността на тялото ви за бързо попълване и рециклиране на АТФ, което увеличава мускулната енергия и забавя мускулната умора.

Проучванията показват, че когато спортистите приемат креатин, в това число като комбинацията CGT, докато тренират с тежести, те могат бързо да качат чиста мускулна маса и сила.

№2 Глутамин

Глутаминът е важна аминокиселина с много функции в тялото ви. Основната причина тази аминокиселина да се приема от спортистите като хранителна добавкa е, че подобрява възстановяването, предпазва мускулите от разпад, спомага за покачване на мускулна маса.

Ако искате да сваляте мазнини, без да губите мускулна маса, приемът на глутамин е задължителен, за да не губите мускулна маса, а само мазнини и подкожна вода.

№3 Таурин

Тауринът е втората най-разпространена аминокиселина в мускулната тъкан. Тя има няколко критични функции и може да действа подобно на креатина, тъй като разширява клетките ви, като помага на самата мускулна клетка да задържа повече вода, увеличавайки обема на клетките. Това е важно за изграждането на мускули, тъй като разширените мускулни клетки могат да засилят хидратацията, което води до по-висока скорост на синтеза на протеини, както и до увеличен вид на мускулна плътност. Смята се също, че тауринът в добавката CGT подобрява интерстициалния контрактилен лост, което може да подпомогне способността ви да вдигате по-големи тежести.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон