Мултивитамини

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 291 (15 Страници)

Всеки ден всички се стремим към баланс. Опитваме се да се храним правилно, да спортуваме повече и да спим по-добре. Опитваме се да имаме възможно най-малко стрес, вземайки всичко в крачка. Но понякога, дори когато правим всичко възможно, се нуждаем от тласък.

Трябва да повишим здравето на тялото си, за да се справим със стреса, лошия сън, некачествената храна, които идват от натоварения живот. Оттам идват мултивитамините. За да запълним пропуските в хранителните вещества, повечето от нас са се обърнали за помощ към приема на мултивитамини веднъж на ден.

Вашето тяло се нуждае от витамини и хранителни вещества, за да функционира правилно. За целта е добре да поддържате балансирана диета. За съжаление, не всеки успява всеки ден да яде качествена храна. И тогава се налага да ползваме мултивитамини, които ще намерите на изгодна цена в нашия магазин.

Мултивитамините съдържат широк спектър от различни витамини, минерали, антиоксиданти, омега 3 мастни киселини, които обикновено се намират в храната, която ядем. Най-добрите мултивитамини запълват пропуските в храненето ни. Ако не можем да си набавяме тези важни хранителни вещества чрез диетата, е хубаво да пием мултивитамини.

Нуждаем се от 13 витамина, за да поддържаме здравето и благополучието си: A, C, D, E, K и осемте витамина от група B. Освен витамин D и B3 (ниацин), телата ни не могат да създават тези хранителни вещества, така че трябва да ги набавим от храната си или от хранителни добавки с мултивитамини.

Начинът, по който обработваме определени витамини, също означава, че трябва да ги допълваме всеки ден. Витамините от групата B и витамин С са водоразтворими - това, което не ни е нужно, изчерпваме в урината си - така че трябва да консумираме адекватни количества от тях всеки ден. Витамините А и Д са мастноразтворими, така че е нужно да ги приемаме с храна, за да можем да ги усвоим и не трябва да ги предозираме.

Предимства от приемането на мултивитамини дневно

Повишават имунната система

Доказано е с много изследвания, че витамин ц, цинк, селен, са много важни за имунната система. Живеем във времена с много вируси и пандемии, затова приемът на имуностимулатори е много важен, особено през студените месеци.

Повишени нива на енергия

Когато не получавате достатъчно витамини, тялото ви трябва да работи по-усилено, за да изпълнява прости задачи, което може да доведе до умора и други здравословни проблеми. Приемът на най-добрите мултивитамини и воденето на здравословен начин на живот могат да ви поддържат енергични и жизнени.

Подобрено настроение

Някои проучвания показват, че ежедневните мултивитамини имат положителни ефекти върху настроението и емоционалното състояние на човек. Получаването на достатъчно витамини и минерали подобрява мозъчните функции, отговорни за вашето настроение.

Намалява стреса и тревожността

Витамините и минералите в ежедневния мултивитамин също могат значително да намалят нивата на стрес и тревожност. Тялото използва витамини от група В, за да превърне храната в енергия, да поддържа нервната система да работи правилно и да произвежда хормони на стреса.

Подобрена краткосрочна памет

Неотдавнашно проучване от Австралия показа, че витамините от група В оказват значително влияние в подкрепа на функцията за краткосрочна памет. В изследването по-възрастните участници, които са приемали  витамин В12, се справят по-добре в тестовете за памет в сравнение с тези, които не са приемали добавки.

Поддържана мускулна сила

Свободните радикали са главно отговорни за проблеми, свързани със стареенето на мускулите. Приемът на мултивитамини на супер цена от 4Fitness Shop всеки ден може да помогне да се поддържат тези вредни свободни радикали в контрол.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон