Глюкозамин за стави

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 43 (3 Страници)

Въпреки че глюкозамин е една от най-ефективните хранителни добавки за артрит на пазара, той има много повече функции от това да облекчава болките в ставите. Глюкозаминът може да помогне за намаляване на възпалението, да доведе до подобряване на здравето на червата и дори да помогне за поддържане на сърдечно-съдовото здраве.

Глюкозамин е широко проучен и широко разпространен както в аптеките, така и в магазините за хранителни добавки. Също така се нарежда като една от най-безопасните налични хранители добавки за стави, дори когато се използва за много дълъг период от време.

Какво е глюкозамин?

Глюкозаминът е съединение, намиращо се естествено в хрущяла на ставите ви. Той е направен от вериги захари и протеини, свързани заедно.

Той действа като един от естествените амортисьори и ставни смазки на тялото, като ви позволява да се движите, докато минимизирате болки в ставите, костите и мускулите.

Защо да приемате глюкозамин за стави, предлаган на изгодна цена в нашия магазин? Глюкозаминът притежава мощни естествени противовъзпалителни и анти-стареещи свойства. Като една от най-добрите природни добавки за артрит, често се използва при лечението на болки в костите и ставите, свързани с възрастта.

Вашето тяло се нуждае от глукозамин за синтеза на определени протеини и мазнини, които образуват важни тъкани, като хрущял. Това играе важна роля в изграждането на вашите стави, сухожилия и връзки. В допълнение, той помага да се образуват течностите, които обграждат ставите, за да осигурят смазване, известно още като синовиална течност.

Използва се и за подобряване на храносмилането и здравето на червата, мобилността, обхвата на движение и общото здраве на ставите, дори при здрави хора, които нямат хронични ставни или храносмилателни нарушения.

Основни ползи от глюкозамин

  • Подобрява здравето на ставите
  • Облекчава болката в костите
  • Подобрява храносмилането и облекчава възпалителните нарушения на червата
  • Може да помогне за поддържане на сърдечно-съдовото здраве

Видове и примерни дози

Повечето изследвания, направени върху хранителната добавка глюкозамин за стави, която предлагаме на супер цена, са разгледали конкретно ползите от глюкозамин сулфат, естествено открит в човешкото тяло. Изглежда, че „сулфатът“ играе важна роля за здравето на ставите, тъй като помага на тялото да произвежда хрущял.

Изглежда, че има по-голямо въздействие от други форми, включително глюкозамин хидрохлорид или N-ацетил глюкозамин.

Глюкозамин сулфат се счита за най-полезната и най-добра орална форма, тъй като лесно се абсорбира и е широко проучен. Съдържа и сулфат, който е необходим за производството и поддържането на хрущяла.

От друга страна, глюкозамин хидрохлорид и N-ацетилглюкозамин не са били толкова добре проучени и липсват сулфатния компонент, необходим за производството на хрущяли.

Няма точно определена дневна доза за глюкозамин, но най-често използваната е 1000 - 1500 мг. Глюкозаминът може да се приема самостоятелно или в комбинация с други съставки като chondroitin, MSM, омега 3 и др.

  • За подобряване на здравето на ставите и намаляване на болката в ставите: 500 до 1500 милиграма дневно (може да се приема като 500 милиграма в три разделени дози). Можете да го използвате в комбинация с други противовъзпалителни добавки, включително куркума и омега-3 мастни киселини.
  • За облекчаване на артрит / остеоартрит: 800 до 1500 милиграма дневно, приети с 400 милиграма хондроитин сулфат. Тази сума може безопасно да се използва дългосрочно в продължение на 3 години.
  • За подобряване на храносмилателното здраве: 500 до 1500 милиграма, приемани дневно. Може да искате да го комбинирате с други полезни добавки, за които е известно, че подобряват здравето на червата като MSM, храносмилателни ензими или пробиотици .
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон