Казеин / Казеинов протеин

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 44 (3 Страници)

Ако тренирате, обръщате голямо внимание на храненето си и сте на път да постигнете и поддържате своите здравословни и фитнес цели - но искате да увеличите максимално усилията си, има едно нещо, което не трябва да пренебрегвате. Това е качественият протеин. Ако сте дългогодишен почитател на тренировките, вероятно вече знаете, че суроватката е вашият идеален избор на протеин преди и след тренировка. Това, което може да не знаете обаче, са многобройните предимства на друг протеин: казеин.

Какво представлява казеиновият протеин?

Казеинът представлява вид млечен протеин, усвояващ се бавно. Трениращите го пият често под формата на добавки. Неговото бавно освобождаване на аминокиселини го прави подходящ за приемане преди лягане, за да помогне за възстановяването и да намали мускулния разпад, докато хората почиват. Доста изследвания доказват, че стимулира трупането на мускулна маса, едновременно с тон други предимства.

Предимства

Ние, от 4fitness.bg, сме подбрали само няколко от положителните действия, които следват при прием на казеинов протеин.

Издържа по-дълго във вашия организъм

Не всички протеини са създадени равни. Независимо дали е соев, яйчен, суроватъчен, животински или казеинов протеин, всеки един има своите безспорни предимства. Вероятно, най-големият плюс на казеина е продължителното време за разграждане.

Казеин протеинът има способността да осигури на кръвообращението ви бавни и постоянни порции от аминокиселини, които могат да бъдат усвоявани с часове. Мускулната маса не се изгражда за една нощ, но изпиването на чаша, богата на казеин, е перфектната протеинова добавка, която е добре да се пие преди сън, защото ще бъде по-полезна през нощта в сравнение с всички други видове протеини.

Води до по-голяма мускулна маса

Бихте желали да натрупате масивна мускулна маса за по-кратко време? Казеинът може да бъде важна съставка за вашия успех. Културисти и спортисти употребяват казеинов протеин от дълги години. Като други животински протеини, казеин има абсолютно цялата група от аминокиселини, които организмът на човека не може да създаде самостоятелно. Най-същественото е, че съдържа голям процент левцин, иницииращ синтез на мускулни протеини.

Помагат за повишаване на метаболитните процеси

Повишете възможностите си за мускулно развитие и намаляване на мазнините с казеиновия протеин. В случай че е така, е интересно да знаете, че анализ, проведен в Нидерландия, доказва, че чрез увеличаване на приетото ниво казеин с два и половина пъти, участващите в проучването са повишили метаболитната си скорост по време на сън и по-добър общ баланс на мазнините.

Също така трябва да се обърне внимание, че нивата на ситост са били 33% по-високи. С други думи, приемайки казеинов протеин, вие не само ще подобрите количеството загубени мазнини, но и ще го направите на пълен стомах.

Дава по-голяма издръжливост и здравина

Допитайте се до всеки трениращ за неговите цели, а повишената издръжливост и сила са почти винаги в списъка с желания. За да постигнете по-бързи резултати, е препоръчително да допълните диетата си с употребата на суроватъчен протеин. Доказано е, че казеиновият протеин всъщност подобрява резултата, постигнат със суроватъчния протеин върху силата на краката, гърдите и раменете.

Казeин на достъпна цена от shop.4fitnenss.bg

При нас може да откриете голямо разнообразие от добавки казеин на достъпна цена на световни марки като AMIX, BIOTECH, KFD и други. Прибавете към ежедневното си меню казеинов протеин, за да се радвате на повече сила, издръжливост и отличен обмен на веществата.

Защо да изберете казеинов протеин пред бързите суроватъчни протеини?

За разлика от бързите суроватъчни протеини, казеиновият протеин се усвоява по-бавно. Той е отличен за употреба преди сън. Това осигурява на мускулите ви постоянно снабдяване с аминокиселини през нощта. Идеалното време за казеиновия шейк е 30-60 минути преди лягане.

Казеинът има по-плътна текстура от суроватъчния протеин и ви осигурява много по-гъст и кремообразен шейк. Разтваря се лесно във вода, както и в мляко.

Кой е най-добрият казеинов протеин?

Ако търсите бавен протеин, ние предлагаме добавки с наистина високо качество. Трябва да знаете, че колкото е по-високо съдържанието на казеин, толкова е по-добро качеството.

Предлагат се както шейкове с 100% казеин, така и смеси от различни протеини като суроватъчен протеин, изолат и хидроизолат.

Препоръчваме ви да изберете от нашите добавки с 100% казеин, за да се възползвате максимално от ползите му.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон