Синефрин / Synephrine

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 6 от общо 6 (1 Страници)

Синефрин е естествено срещащо се протоалкалоидно съединение (предшественик на алкалоид), често срещано в горчив портокал, може да има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Екстрактите от плодовете и кори от горчив портокал отдавна се използват в традиционната китайска медицина за лечение на стомашни проблеми (запек, гадене и лошо храносмилане) и алергии.

Synephrine има подобен химичен състав като на ефедрин (вещество, използвано за повишаване на производителността), както и подобни стимулантни и термогенни (генериращи топлина) свойства.

Предлаганият от 4Fitness Shop синефрин на изгодна цена често се комбинира с билкови стимуланти като кофеин, йерба мате, зелен чай и семена от гуарана. Това помага за засилване на ефекта му.

Качества и предимства на синефрин

  • може да помогне за отслабване.
  • има противовъзпалителни свойства.
  • може да подобри производителността

Синефрин за отслабване може да намали апетита, като по този начин води до загуба на тегло. Предполага се също, че задейства термогенезата, която може да помогне да свалите излишни килограми, като засили метаболизма на организма.

Според едно проучване, 50 мг синефрин повишава основния метаболизъм, без да променя сърдечната честота или кръвното налягане, като по този начин причинява загуба на тегло от разграждането на мазнините.

Примерни дози на synephrine

Количеството синефрин, от което се нуждаете, просто зависи от това, което се опитвате да постигнете или какви са вашите фитнес цели. Вашата възраст, пол и тегло също ще играят роля в това как този стимулатор влияе върху вас.

Препоръчителната доза е 32 милиграма, която може да се приемат ежедневно.

За да имате оптимални резултати, synephrine трябва да се приема в количества, доста сходни с тези на йохимбин. Това се равнява на около 0,1-0,3 мг на кг телесно тегло на доза.

За да извлечете максимални ползи от приема на синефрин, комбинирайте го с кофеин.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон