Кре Алкалин / Kre Alkalyn

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 26 (2 Страници)

Креатинът е неесенциална аминокиселина, която се среща в рибните и месни продукти, като се произвежда от черния дроб, бъбреците и панкреаса. Организмът преобразува креатина в различна форма и го съхранява в мускулите, като след това може да бъде използван като източник на енергия при активности с висок интензитет. Културистите и спортистите приемат хранителни добавки с креатин, защото спомагат за зареждането с енергия покачването на килограми.

Кре Алкалин е комбинация от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Когато креатинът навлезе в тялото ви, той се свързва с фосфатна молекула, създавайки АТФ (аденозин трифосфат), който е естественият източник на енергия на вашето тяло.

Приемането добавки с Kre-Alkalyn ще захрани тялото ви, като създаде повече АТФ (аденозин трифосфат), което може да бъде изключително полезно за атлети за издръжливост, които използват кратки, бързи и експлозивни движения. Следователно, наличието на повече Кре Алкалин в мускулните ви клетки може да произведе повече АТФ по време на упражнения с висока интензивност, увеличавайки вашата сила, издръжливост, възстановяване, скорост, и следователно по-голям мускулен растеж.

Кре Алкалин е форма на креатин, продавана като по-ефективна и безопасна от креатин монохидрат. Фирмите-производител добавят алкално вещество към аминокиселината, за да повишат нейното pH, което го прави с по-ниска киселинност. Буферирането спира преобразуването на протеина в креатинин в течността, в която го смесвате, а освен това предотвратява разграждането на аминокиселината в стомаха, като го прави по-достъпен за мускулите ви.

Предимствата на Kre-Alkalyn включват

  • Повишена сила
  • Повишена върхова ефективност
  • Повишена мощност
  • Покачване на чиста мускулна маса
  • Подобрена издръжливост

Сравнение на креатин монохидрат с Кре Алкалин и примерни дози

Като цяло креатинът има много малко странични ефекти, но един лек страничен ефект, свързан с креатин монохидрат, е разстроен стомах или спазми през първите дни от консумацията на креатин.

Креатин монохидратът може да причини подуване на корема, стомашни болки или спазми от превръщането на креатин в креатинин (токсичен страничен продукт от превръщането на креатин). Кре Алкалин не се разгражда до креатинин, което впоследствие води до по-голяма биоактивност и няма известна токсичност.

Изследванията показват, че проблемите със стомаха може да са предизвикани от ниските нива на рН на креатин монохидрат. Kre-Alkalyn е разработен, за да се увери, че консумацията не води до проблеми със стомаха, тъй като pH е балансиран.

Креатин монохидрат изисква зареждаща фаза от 4-5 дози (обикновено 5 грама на доза) на ден до 5 дни и веднъж на ден след това. Тъй като Кре Алкалин е по-биоактивен и не изисква фаза на зареждане, вашето тяло изисква само 1,5-3 г Kre-Alkalyn дневно, в сравнение с 10-15 г обикновен креатин монохидрат. Клинични проучвания показват, че Kre-Alkalyn също помага за повишаване на мускулната издръжливост.

Проведени са редица изследвания, които сравняват ефекта от прием на креатин монохидрат и Кре Алкалин. Резултатите от гледна точка на сила, издръжливост и възстановяване са почти еднакви.

Може ли да приемате Кре Алкалин непрекъснато?

Можете да го приемате с лечебна цел за период от 6-12 седмици, или непрекъснато като част от рутината ви. Редовният прием не е проблем, тъй като става въпрос за естествено вещество.

Има ли странични ефекти от приема на Кре Алкалин?

Тялото естествено произвежда около 2 г креатин. Това обаче далеч не е количеството, което може да абсорбира от мускулите. Ето защо съществува Кре Алкалин. Значително по-високата стойност на PH ви предпазва от страничните ефекти като болки в стомаха, метеоризъм, задържане на вода и гадене.

Кре Алкалин остава стабилен и отива точно там, където трябва. Може да се приема както от атлети за издръжливост, така и от спортисти за сила.

Хубаво е да знаете, че можете да приемате Кре Алкалин в по-малки дози от останалите креатинови продукти, без това да повлияе на неговата ефективност.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон