Carb/Fat блокери

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 14 от общо 14 (1 Страници)

Твърди се, че карб / фет блокерите (на мазнини и въглехидрати) насърчават загубата на тегло, като инхибират ензимите, които са отговорни за усвояването на въглехидратите и мазнините.

Много хора, които искат да отслабват, приемат карб или фет блокери, за да предотвратят складирането като мазнини.

Въглеродните блокери, известни също като блокери за нишесте или инхибитори на амилазат, действат като блокират ензим в слюнката ни, който разгражда храната, която ядем, в прости въглехидрати.

Ефективност на блокери на въглехидрати – Карб Блокери

  • Подобряват на кръвната захар
  • Помагат при загуба на тегло
  • Намаляват апетита

Карб блокерите предотвратяват усвояването само на част от приетите въглехидрати. Те работят главно върху ензима и забавят процеса, чрез който сложните въглехидрати / нишестета се разграждат.

Екстрактът от бял боб (white bean extract) e ефективен за блокиране на въглехидратите. Той инхибира храносмилателния ензим алфа-амилаза, което може да предотврати или забави храносмилането на сложни въглехидрати.

Други популярни съставки, които намаляват усвояването на въглехидратите са хром пиколинат, хитозан, екстракт от черен пипер и др.

Ефективност на мастните блокери – Фет Блокери

Мастните фет блокери, известни също като инхибитори на липазата, действат, като блокират способността на червата да абсорбира част от мазнините, които ядем. Мазнините, които не се абсорбират, се предават през телата ни по време на движение на червата.

Ако сте на диета с ниски въглехидрати, примерно кето диета, няма да има много голям смисъл да използвате блокери на въглехидрати. Те работят много по-добре при хора с голям прием на въглехидрати. Ако искате да качвате килограми и консумирате много въглехидрати, приема на карб блокери ще ви помогне да използвате въглехидратите за гликоген и мускулна маса, а не за складиране на мазнини.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон