Яйчен протеин

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 5 от общо 5 (1 Страници)

Яйченият протеин на прах е по-нова форма на протеинова добавка и представлява прахообразна форма на яйчен белтък.

Яйчените белтъци са бялата част на яйцето, която обгръща жълтъка, и се състои от приблизително 90% вода и около 10% протеин. Всъщност яйченият белтък съдържа почти 70% от всички протеини, намиращи се в едно яйце.

Полезните прахове от яйчен протеин са на много добра цена и наподобяват другите популярни продукти на прах, съдържащи високо количество протеин (около 80%) с минимални въглехидрати и мазнини. Това сходство е добро, тъй като е доказано, че тези протеинови прахове подобряват мускулната маса, силата и цялостната работа.

Предимства на приема на яйчен протеин

Много високо качество

Яйченият белтък на прах съдържа много голямо количество протеин (25 грама протеин за порция от 30 грама) и е изключително висококачествен.

Яйцата са с високо съдържание на ценни аминокиселини, които трябва да бъдат набавени чрез хранене и е всеизвестно, че са отговорни за започване на синтеза на протеини. На второ място по полезност са суроватъчните протеини по отношение на съдържанието му на левцин (2682 mg на 30 грама порция) - аминокиселината, която има най-голяма роля в здравето на мускулите.

По-добър тонус

Приемът на яйчен протеин е в състояние да има подобни ефекти върху състава на организма и работата му, в сравнение с по-традиционните протеинови добавки. Той значително увеличава силата и стимулира издръжливостта по време на упражнения.

Това е идеална алтернатива на суроватката

Много хора имат непоносимост към млечните продукти, защото не могат усвояват добре лактозата. По този начин се сблъскват с много проблеми, свързани с стомашно-чревния тракт като подуване на корема и стомашни спазми. По тази причина прахообразният яйчен протеин предлаган на изгодна цена в нашия магазин е безопасна и висококачествена алтернатива на по-традиционните млечни протеини като суроватка и казеин.

Избягва допълнителните калории от целите яйца

Вземайки под внимание, че яйченият протеин е просто по-концентриран, той може да бъде добър вариант за хора, които имат повишена нужда от прием на голямо количество протеин.

Супер цена от 4Fitness Shop

Ако имате нужда от допълнителен прием на протеин, за да поддържате силата и растежа на мускулите си, да подобрите издръжливостта си при тренировка или да постигнете желаните резултати от хранителния си режим, то полезният яйчен протеин на супер цена от 4Fitness Shop е наистина идеалния избор за вас.

Какво е яйчният протеин и за какво се използва?

Яйчният протеин е хранителна добавка, която се получава от изолиране на протеина от яйчен белтък. Той е богат източник на висококачествени протеини, включително есенциални аминокиселини. Яйчен протеин се използва от спортисти и фитнес ентусиасти като подпомагаща добавка за подобряване на мускулното възстановяване, увеличаване на мускулната маса и поддържане на оптимално ниво на протеини в организма.

Какви са предимствата на яйчния протеин пред други източници на протеин?

Яйчният протеин е считан за един от най-пълноценните източници на протеини поради своят богата аминокиселинен профил. Той съдържа всичките девет есенциални аминокиселини, които са необходими за оптималното функциониране на организма. Освен това, яйчният протеин е лесно усвоим и поддържа по-дълго чувството на ситост, което го прави отличен избор за контролиране на апетита и поддържане на мускулната маса.

Как да приемам яйчния протеин за най-добри резултати?

Яйчният протеин обикновено се предлага във формата на прах, който може да се разтвори във вода, мляко или сок. За най-добри резултати, се препоръчва да се приема в рамките на 30 минути след тренировка, за да се насърчи мускулното възстановяване. Освен това, много спортисти и фитнес ентусиасти консумират яйчен протеин като част от закуска или междинен прием през деня, за да поддържат постоянно ниво на протеини в организма.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон