Фет бърнъри / Fat burner

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 196 (10 Страници)

Предполага се, че добре познатите фет бърнъри са най-ефективните хранителни добавки, които просто карат мазнините да се топят като масло. Но наистина ли е така?

Много хора имат погрешно схващане относно добавките за загуба на мазнини. Те смятат, че могат да свалят килограми само като вземат фет бърнър за отслабване на изгодна цена. Но реалността е нещо различно! Приемът на fat burner няма да работи на 100%, ако не ги комбинирате с правилен хранителен режим и подходяща тренировъчна програма.

Какво са фет бърнърите?

Фет бърнърите са известни на хората като хранителни добавки, които улесняват отслабването. Те съдържат всякакви съставки, които помагат на телата ни да губят мазнини. Всяка компания има своя собствена формула и използва естествени или синтетични съставки, за да ни помогне да отслабнем.

Колко килограма можем да отслабнем с fat burner?

За да свалите най-много мазнини по здравословен начин, трябва да комбинирате липотропни или термогенни фет бърнъри с правилен хранителен режим и подходяща тренировъчна програма.

Никой не може да ви каже колко точно килограма ще свалите, тъй като това е строго индивидуално и зависи от много фактори. Освен това не е важно колко килограма сте отслабнали, а колко мазнини сте свалили. Вие искате да свалите мазнини, а не мускулна маса, нали така?

Загубата на мазнини от 1 до 3 килограма на седмица е напълно нормално. В началото ще сваляте повече килограми, докато стигнете до застой. Не очаквайте да сваляте по 10 килограма на седмица. Най-малкото това е вредно и нездравословно.

Как работят?

Добавките за намаляване на теглото съдържат всякакви съставки, които имат различна роля в подпомагането на отслабването. Повечето видове fat burner за отслабване действат по два начина за намаляване на мазнините.

Термогенеза - термогенни фет бърнъри - термогенезата е състояние, при което телата ни изгарят калории, за да генерират топлина. Един Термогенен фет бърнър поставя телата ни в термогенеза, като увеличава скоростта на метаболизма. Това от своя страна ни помага да изгаряме мазнините за енергия или топлина.

Липолиза - липотропни фет бърнъри - липолизата е процес, при който телата ни разграждат мастните киселини, които се намират в подкожните мазнини. Мастните киселини се смесват с кръвния поток и ни помагат да произвеждаме енергия. По принцип добавките за отслабване създават хормонални промени в нашите тела, които улесняват разграждането на мазнините за производството на енергия.

Примерни дози

Винаги помнете едно нещо, докато използвате всеки продукт за отслабване - прием на големи дози не винаги е добре!

Винаги се придържайте към препоръчаните на етикета дозировки. Те са там с причина. Много съставки във фет бърнърите като кофеин действат като стимуланти. Може да имате проблеми със заспиването. Затова винаги следвайте дозата, препоръчана от производителя.

Ако имате проблеми със стимулантите, може даже да започнете с половин доза в началото и постепенно да я увеличите, в зависимост от това как ви действа.

Най-често срещани съставки при липотропните и термогенни фет бърнъри

Списък с най-често срещаните съставки на всички фет бърнъри и как те ни помагат да отслабнем:

Кофеин - Кофеинът е най-често срещаната съставка в добавките за изгаряне на мазнини. Кофеинът увеличава метаболизма ни, за да ни помогне да изгаряме повече мазнини. Освен това улеснява разграждането на складираните мазнини в нашите тела.

Екстракт от зелен чай - Екстрактът от зелен чай съдържа кофеин и други съединения, които увеличават възможностите на организма ни за изгаряне на калории. Също така ни помага да отделяме мазнини чрез индуциране на термогенеза, използвана при всеки термогенен фет бърнър.

L - карнитин - Тази аминокиселина помага на телата ни да превърнат съхраняваните мазнини в енергия. Много спортисти  използват L - карнитин за подобряване на силата и производителността. Освен това намалява мускулната треска и подпомага възстановяването.

CLA - Конюгираната линолова киселина подпомага общата загуба на телесни мазнини. CLA може да помогне за отслабване, като потиска производството на мазнини, увеличава изгарянето на мазнини и потиска апетита. Освен това ни помага да поддържаме мускулите.

Гарциния Камбоджа или HCA - Този екстракт от плодове е станал наистина популярен заради свойствата му да потиска апетита, увеличава чувството за ситост и предотвратява отлагането на мазнини в тялото.

Предимства

Приемът на най добрия липотропен или термогенен фет бърнър ви помага за отслабване. Те могат да предложат и други предимства, които възпират съхранението на храната като мазнини. Някои ползи могат да включват:

  • Увеличени разходи за енергия
  • Ограничаване на усвояването на мазнини
  • Засилване на метаболизма
  • Изгаряне на повече мазнини по време на тренировка
  • Увеличена загуба на тегло

Фет бърнъри могат да отнемат 2 - 3 седмици, за да покажат резултати. Затова не бъдете нетърпеливи и продължавайте да следите теглото си, за да определите дали вашата хранителна добавка за отслабване работи.

Покупката на най-добрия фет бърнър на изгодна цена от нашия магазин може да улесни и ускори процеса на отслабване. Можете също да останете във форма, като ограничите глада и изгаряте повече складирани мазнини.

Така че, ако обмисляте да приемате fat burner за отслабване, можете да ги пробвате без никакви притеснения!

Можем ли да наречем фет бърнърите чудодейни добавки за идеална фигура?

Всички мечтаем за чудодейно лекарство, което ни позволява да отслабнем, докато пируваме и не спортуваме. Фет бърнърите обаче няма как да компенсират нездравословния начин на живот. Те действат ефективно, когато са в комбинация с редовни упражнения и балансирана диета.

Ако искате да намалите обиколката на ханша и да изчистите тялото си от  излишните мазнини, включете смело фет бърнърите в рутината си, но не и като заместител на съзнателния начин на живот. Те са просто допълнение към вашите усилия!

Имат ли странични ефекти?

Фет бърнърите, които можете да намерите при нас, са безопасни хранителни добавки. Въпреки това могат да се появят някои странични ефекти, особено ако ги приемате в прекомерни дози.

Фет бърнърите с кофеин в комбинация с твърде много кафе или черен чай, енергийни напитки и кола могат да доведат до сърцебиене и треперене. Уверете се, че не прекалявате с тези напитки.

Винаги е възможно да получите реакция към някои от съставките, ако сте алергични. Обикновено реакциите на свръхчувствителност не са чести.

Хората, които се лекуват за диабет и високо кръвно налягане, трябва да приемат фет бърнъри с женшен само след консултация с лекар. Екстрактите от женшен влияят върху съсирването на кръвта и могат да засилят ефекта на кофеина.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон