D Aspartic Acid (D-AA) / Д Аспарагинова Киселина

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 20 (1 Страници)

D-AA е форма на аспарагинова киселина, една от 23-те аминокиселини, които съставляват протеиновите компоненти. Аспарагиновата киселина е основна аминокиселина, което означава, че тя може да бъде синтезирана от тялото и не е необходимо да се допълва от хората, за да поддържа правилните нива.

Предполагаемите ползи от Д -аспарагинова киселина (DAA) са по-високи нива на тестостерон, по-добра памет и намален риск от сърдечно-съдови заболявания.

D Aspartic Acid изпълнява няколко биохимични функции в човешкото тяло. Една от нейните роли е синтезът на тестостерон. Ползите от д-аспарагиновата киселина могат да бъдат по-ефективни при мъже с ниски нива на тестостерон. Тази добавка може да бъде от полза и за възрастни хора, тъй като нивата на D-AA в тялото естествено намаляват с напредване на възрастта.

DAA се използва главно за подобряване на атлетичните показатели. Основните ползи от приема и са:

  • Намаляване на рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания
  • Повишени нива на тестостерон
  • Спомага за изграждането на чиста мускулна маса и изгаряне на мазнини
  • Насърчаване на синтеза на хормони
  • Повишена плодовитост и повишена сперматогенеза

Освен това D-AA се използва за транспортиране на целия митохондриален холестерол в цялото тяло. Това може да бъде допълнителна полза за производството на енергия.

Кога и как се приемна DAA

Най-добре приемайте D-AA в продължение на две-три седмици, след това направете пауза от 2 седмици и повторете цикъла. Препоръчителната дневна доза варира между 3 и 6 грама. Най-добре започнете с 3 грама на ден, за да видите как ви се отразява тази доза. След това може да увеличите дозата на 6 грама на ден, като я разделите на два приема, един сутрин и един вечер. Приемайте д аспарагинова киселина с повече вода или течности.

Странични ефекти

DAA съществува естествено в човешкото тяло и страничните ефекти вероятно са свързани с повишаване на нивата на D Aspartic Acid. По принцип д аспарагинова киселина се понася добре за краткосрочна употреба.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон