BORN WINNER

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 94 (5 Страници)

Born Winner - искате ли да сте победители: винаги и по всяко време? Искате ли да разполагате с най-добрите помощници, за да осъществите спортните си цели? А знаете ли, че един протеинов бар с малко захар преди тренировка е всичко, от което се нуждаете, за да разгърнете своя потенциал?

Независимо дали тренирате силово пет дни в седмицата, или просто искате да влезете във форма, храненето играе жизненоважна роля. Много често обаче правилните храни не са достатъчни, за да изградим чиста мускулна маса и да се възстановяваме по-бързо след тренировка. Междинните закуски от Born Winner могат да ни осигурят енергията, от която имаме нужда в спорта и да подкрепят спортните ни амбиции.

Така че, ако искате да продължите да надграждате интензивността си и да трупате мускулна маса, се нуждаете от допълнителен енергиен тласък.

С високо съдържание на протеини и ниско съдържание на калории, протеиновите барове от серията Born Winner могат да ви дадат нещо повече от енергиен тласък. Те съдържат всички хранителни вещества, от които вашето активно тяло се нуждае.

Тези вкусни лакомства ще подпомогнат не само представянето ви в залата, но и възстановяването след физическо натоварване. Една лека закуска за всеки от вас, по всяко време, на всяко място, за да се насладите на всяка тренировка. 

Born Winner Active High ви предлага цели 30% протеин или 23 грама на всяка опаковка. Това означава, че три барчета от серията покриват дневните ви нужди. Ако коригирате и дневното си меню, ще осигурите достатъчно гориво за мускулите си, за да работят на пълни обороти.

Серията Born Winner Boost High е за всички, които искат повече енергия и сила. Тези въглехидратни протеинови барове ще ви помогнат да стигнете уверено до следващото ниво на играта.

Протеиновите барчета от серията Born Winner Deluxe ви осигуряват високо съдържание на протеини и невероятни вкусове, които ще събудят всичките ви сетива и то без добавена захар.

Двойни дози енергия ще получите от всеки протеинов бар Born Winner Flap Jack, а вкусовете са просто фантастични.

А ако сте на кето диета, протеиновите барове от серията Born Winner Keto ще ви изкушат с 36% протеини.

Не оставяйте нищо на случайността! Осигурете си мощна подкрепа за всяка тренировка: без добавена захар, с ниско съдържание на мазнини, но с щедри дози протеини и фибри. Изберете Born Winner, за да бъдете родени победители!

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон