BSN

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 22 (2 Страници)

Bio-Engineered Supplements and Nutrition, Inc. (BSN®) е основана през 2001 г. и оттогава вече е световен лидер в пазара на спортните добавки чрез неизменна всеотдайност в създаването на динамични, новаторски и работещи продукти.

Продуктите и самата марка BSN® са спечелили над 35 награди в областта на хранителните добавки през последните шест години, повече от всяка друга компания в индустрията. Тези успехи създадават значителна осведоменост и лоялност към марката.

BSN® са наистина глобална марка, с продукти, изпращани до над 40,000 търговци в САЩ и разпространявани в над 90 страни по света. Разнообразната продуктова линия винаги е давала резултати сред основната аудитория на компанията; въпреки това, повечето от продуктите й са достатъчно многофункционални, за да предлагат приложения за множество начини на живот и типове потребители, което я издига над много от конкурентите й, чиито продукти липсват този ценен широк обхват на привлекателност.

С оглед на този потенциал за достъп до по-широки пазари, BSN® се ангажира да предоставя висококачествени хранителни добавки и напитки на масовата аудитория чрез разширени дистрибуционни канали и иновативни партньорства.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон