Armageddon Sports Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата 10 кг на супер цена

Armageddon Sports Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата 10 кг

19.99 лв.
Armageddon Sports
Наличност:
Наличен
Производител:
Код:
1373
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата 10 кг – този вид фитнес ластици се използват предимно за трениране и изграждане на мускулна маса и сила. Дръжките осигуряват здрав захват и позволяват изпълнението на различни упражнения, като тези, които може да правите във фитнес залата със свободни тежести или машини.

Има ластици за трениране с ръкохватки, които са с карабинери, за да позволят на потребителя да комбинира ленти заедно, за да увеличи / намали нивото на съпротива при необходимост. По този начин може да ползвате няколко ластика с една ръкохватка за цел по-голямо натоварване на мускулите.

 

 

В нашия сайт може да намерите такъв професионален комплект от 11 части на марката ARMAGEDDON SPORTS. В комплекта са включени 5 ластика с различно съпротивление, всеки от които е с карабинери с цел обединение на много ластици с една дръжка.

Две ръкохватки, система за закрепване на ластиците към всякакъв вид врати, 2 ленти за захващане на глезените, за да може да правите упражнение за дупе, глутеус и други. Освен това към комплекта фитнес ластици за тренировка на изгодна цена, съставен от 11 части е включена водонепромокаема чанта за пренасяне и съхранение.

Освен цели комплекти от ластици за спорт, ние предлагаме и единични ластици с ръкохватки с различни нива на съпротивление. Всеки ластик за тренировки идва с механизъм за закрепване на врати, за да може да изпълнявате голям набор от упражнения.

 

Фитнес Ластик за Тренировка с Ръкохватки и Аксесоар за Врата 10 кг 

 

 

 

 

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон