Cvetita Herbal Leuzea MAX 100 мл, 33 Дози на супер цена

Cvetita Herbal Leuzea MAX 100 мл, 33 Дози

69.00 лв.
Cvetita Herbal
Наличност:
Наличен
Производител:
Код:
435
Подкатегория:
Екдистерон / Левзея
Безплатна доставка и подарък за поръчки над 75лв
Безплатна консултация 0884 171 998
100% гаранция за високо качество
Проверка на пратката преди плащане

Подобрете вашия спортен резултат с Leuzea Max от Cvetita Herbal

Левзея Макс от е иновативен продукт на изгодна цена, който не само подпомага активните спортисти, но е от полза и за всички останали. Известeн като енергизиращ агент, той предлага редица благоприятни въздействия върху организма, подобрявайки както физическата, така и психическата издръжливост.

Левзеята е растение с богато разнообразие от лечебни свойства, които се използват както в традиционната, така и в научната медицина. Екстрактът от Левзея действа като естествен адаптоген, помагайки на организма да се адаптира към физически и психически стресове.

Как работи Левзея Макс

  • Подобрява метаболизма и храносмилането: Левзеята подпомага обработката и усвояването на хранителните вещества, което е от съществено значение за спортистите, които търсят оптимална хранителна подкрепа.
  • Стимулира мускулния растеж и изгарянето на мазнини: Екдистероните в Левзея Макс ускоряват анаболните процеси в организма, като подпомагат растежа на мускулната маса и ускоряват процеса на изгаряне на мазнините.
  • Подобрява концентрацията и мисловната дейност: Левзеята допринася за подобряване на дейността на мозъка и засилва концентрацията, което е от особено значение при спортни състезания.
  • Увеличава физическата издръжливост: Предимството за спортистите е очевидно - Левзея Макс увеличава физическата издръжливост, позволявайки по-дълги и по-интензивни тренировки.

Действието на екдистерона в Leuzea MAX

Изследванията показват, че Leuzea MAX е безопасен за употреба в дози от 5 мг на килограм тегло, като препоръчителната дневна доза е между 300 и 500 мг. Екдистероните стимулират мускулния растеж, подобряват метаболизма и подпомагат изгарянето на мазнините, като в същото време подобряват мисловната дейност.

Leuzea MAX при жените

За жените, Левзея Макс предлага редица благоприятни въздействия, включително подобряване на репродуктивната функция, ускоряване на процеса на възстановяване след болест и подобряване на работата на черния дроб, сърцето и мозъка.

Leuzea Max Cvetita Herbal - вашият натурален спортен съюзник

Leuzea MAX от CVETITA HERBAL представлява високо концентриран екстракт от Левзея, който подпомага енергията, силата и издръжливостта. Съчетавайки сила и качество, този продукт не се отличава само със своя ефективност, но и със своята натуралност. Благодарение на него, се постига увеличаване на енергията, подобряване на физическата форма и оптимизиране на спортната производителност.

Начин на прием и дозировка

Leuzea MAX от CVETITA HERBAL се приема по една доза дневно, за предпочитане един час преди хранене. За спортистите и активните спортуващи, се препоръчва прием на две дози дневно. Високо белтъчните диети могат да изискват прием на по две дози дневно.

Заключение

Leuzea MAX е натурален продукт, който се отличава с мощни адаптогенни и стимулиращи свойства. Неговата уникална формула подпомага спортистите да постигнат по-добри резултати, като същевременно осигурява подкрепа за оптималното функциониране на организма. Бъдете на върха на своята физическа форма!

  • Aĸo ce пoявят cтpaнични eфeĸти, пpeycтaнoвeтe yпoтpeбaтa нa пpoдyĸтa и нeзaбaвнo ce cвъpжeтe c ĸвaлифициpaн мeдицинcĸи cлyжитeл!
  • Прочети етикета на български преди употреба!

Напишете мнение

Рейтинг Лош           Добър
Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон