MLO

Най-популярни
Най-продавани
Най-голяма отстъпка
Най-евтини
Най-скъпи
Най-висок рейтинг
Показани 1 - 20 от общо 44 (3 Страници)

Компанията MLO има много години опит в областта на спортните хранителни добавки, здраве и благополучие, подготовка за състезания, тренировки, фитнес, бодибилдинг, вдигане на тежести и силни съчетания.

Техният изследователски отдел работи ръка за ръка с техният екип от спортисти, за да разработи формули, които комбинират както мощни съставки, така и такива с доказан ефект и работещи дози. Тяхната цел е да постигат шампионски резултати във всеки аспект на тренировка, възстановяване и покачване на чиста мускулна маса.

Линиите за добавки на марката MLO отговарят на най-новите изисквания за контрол на качеството и техните продукти съответстват на най-строгите международни стандарти за чистота, концентрация, пропорции и произход на съставките. Техните сертификати GMP, ISO 9001 и HACCP гарантират, че с техните продукти получавате само това, което е на етикета, с най-високото възможно качество.

Здравето не е просто избор, а ангажимент за MLO International, така че всичките усилия са насочени към увеличаване на силата, издръжливостта, мускулните пропорции и изгарянето на мазнините по полезен и безопасен начин. С MLO International ще получите не само най-качествените, но научно подкрепени, ефективни продукти, за да подобрите живота и физическите си възможности!

Техният L-Glutamine с марка Kyowa Quality ® (KQ). С над 60 години като световен лидер в изследванията, производството и пречистването на висококачествени съставки, KYOWAQUALITY ® е повече от гаранция за ефикасност и безопасност. Това е първокласен сертификат, който получавате точно това, за което плащате. MLO L-glutamine е придобит чрез ферментация,  а не извлечен синтетично от човешки пера, косми и нокти, както повечето аминокиселини на пазара. И не на последно място MLO L-glutamine освен, че е много качествен, а и е на много достъпна цена.

Creapure® е световната премиум марка за креатин монохидрат. Произведен в Германия, при безкомпромисни стандарти за контрол и редовни научни актуализации, Creapure® и неговото лого върху опаковката потвърждават, че креатинът на MLO Creatine съдържа само най-чистата, висококачествена суровина с доверен произход.

Продуктът в момента е изчерпан. Въведете вашия имейл адрес по-долу и ние ще ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.
Email
Телефон